Miki Mistrati er journalist og har arbejdet for TV2, DR, Ekstra Bladet og Nordisk Film & TV. I dag er han executive producer på Time Inc. i London. Han har produceret mere end 50 dokumentarfilm til det danske og internationale tv-marked. Han er forfatter til romanerne Solo, Spin, og Magt, og medforfatter til Den Hemmelige Tjeneste, Magtens Bog, Dan Lynge – Mit dobbeltliv og Bad Standing. I april 2017 udkom krimien Lyset sletter nattens ord.

Mistrati har modtaget en lang række journalistiske priser, herunder Cavlingprisen, Nils Ufers Mindelegat, Victorprisen og senest i 2014 den prestigefyldte internationale pris The World Television Award.
Når fiktion bliver til virkelighed
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue.
Sådan fandt jeg inspiration
 

Se her hvordan Miki Mistrati fandt inspiration til krimi: Lyset sletter nattens ord.
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue.

Læs mere
Hvorfor har jeg skrevet bogen?
Se her hvorfor Miki Mistrati har skrevet krimien: Lyset sletter nattens ord.
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue. Læs mere
TOP  ▲
Bøger af Miki Mistrati
Lyset sletter nattens ord
 Hvordan kunne terrorplaner mod Danmark gå under PETs radar?
Lyset sletter Læs mere
Bad Standing
For første gang nogen sinde taler en dansk rocker-præsident ud og giver et Læs mere