Mig
Læs uddrag

Mig

Elton John

Politikens Forlag
I sin første og eneste autoriserede selvbiografi løfter musikikonet Elton John sløret for sandheden om sit helt usædvanlige liv. Mig er en ærlig, bevægende og vanvittigt underholdende historie om en af de mest succesfulde og langtidsholdbare singer/songwriters nogensinde.

Elton John, der oprindeligt er døbt Reginald Dwight, var en lille genert dreng, der voksede op i en London-forstad og drømte om at blive popstjerne. Og det blev han. Allerede som 23-årig var han på sin første koncertturné i USA, hvor han i tætsiddende sølv-hotpants mødte et lamslået publikum. Elton John var ankommet, og musikverdenen skulle aldrig blive den samme igen.

Elton Johns liv har været fuldt af drama.Fra de første tidlige afslag fra pladeselskaber på sange skrevet i samarbejde med den senere mangeårige sangskriverpartner Bernie Taupin til et liv som superstar på toppen af de internationale hitlister, et liv, der spandt fuldstændigt ud af kontrol. Fra et halvhjertet forsøg på at drukne sig selv i sin swimmingpool i Los Angeles til diskodans med the Queen, fra venskaberne med John Lennon, Freddie Mercury og George Michael til arbejdet med at stifte sin egen AIDS Foundation. I mange af årene i kombination med et seriøst stofmisbrug.

Det er også stærk læsning, når Elton skriver om at blive clean og ændre sit liv, om at finde kærligheden med David Furnish og om at blive far. Varmt, ydmygt og åbent fortæller han om sin musik, sine forhold, sine passioner og sine fejltagelser. Dette er en historie, der vil sidde længe i læseren, efter at bogen er slut – fortalt af en levende musiklegende.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 11T 46M
ISBN: 9788740057461
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. oktober 2019
Indlæst af: Peter Pilegaard
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Birgitte Borup
Jeg kan ikke mindes at have læst en selvbiografi med lige så tætpakket dramatik som hos Elton John … Elton Johns tilstedeværelse er en urkraft. På scenen, i musikhistorien, i verden og i denne forrygende bog. Læs den!
www.bogsyn.dk
En totalt autentisk, nærværende og også givende bog, der lærer os andre en masse om, at uanset hvad vi bevæger os ud i, så kan det ikke svare sig at fortryde noget. Godt gået, Elton.
Downloads