Mette J. Blomsterberg uddannet konditor, tv-vært, forfatter og foredragsholder. Er landskendt for sin mangeårige medvirken i diverse kageprogrammer på tv, herunder i seks år som dommer i 'Den store Bagedyst' og senere vært i 'Sukkertoppen' på TV 2. Har vundet den fornemste æresbevisning, man kan få som konditor: St. Honoré-ordenen. Forfatter til blandt andre Politikens dessertbog, Blomsterbergs søde sager, Blomsterbergs lækkerier, Blomsterbergs jul, Blomsterbergs skønne klassikere, Blomsterbergs bedste samt Småt og godt. Holder mange foredrag og har desuden sin egen bageproduktserie, www.metteblomsterberg.dk.
Småt og godt
Mette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, men også det salte køkken. At den superpopulære konditor og tv-vært mestrer begge dele, viser hun i sin nye bog med lækker fingermad, der har et utal af anvendelsesmuligheder.
Blomsterbergs sommer
Fra maj til september deler naturen gavmildt ud af frugter og bær, som passer perfekt til sommerens bedste desserter og kager. Mette Blomsterberg giver her sin personlige fortolkning af den danske sommer og det søde gulds mange muligheder for at gå i køkkenet og bage.
Blåbærparfait med Mette Blomsterberg
Her laver Mette Blomsterberg en blåbærparfait i glas med marengskys fra bogen Blomsterbergs sommer.
TOP  ▲
Bøger af Mette Blomsterberg
Blomsterbergs sommer
Mette Blomsterbergs nye bog er en hyldest til sommerens skønne frugter, bær Læs mere