Messi
Hør uddrag

Messi

tro på dig selv

Martín Casullo

Politikens Forlag
Lionel Messi, fire gange i træk kåret som verdens bedste fodboldspiller, medvirker her for første gang i en officiel biografi.
 
Bogen fortæller om hans fantastiske rejse # fra en fattig barndom i Rosario, Argentina, hvor mangel på væksthormon forhindrede ham i at vokse, til han som 13-årig kom under medicinsk behandling ved sin ankomst til FC Barcelonas berømte fodboldskole, La Masia, og få år senere fik sit internationale gennembrud.
 
Undervejs kommer man for første gang helt tæt på verdensstjernen, men historien fortælles ikke blot af Leo Messi selv. Blandt de medvirkende er også hans familie, venner, hans holdkammerater i FC Barcelona og på det argentiske landshold samt en sand stjerneparade af navne som Johan Cruyff, Diego Maradona, Michel Platini, Zinedine Zidane, Frank Rijkaard og mange andre.

Leo Messi-biografien oversættes til 15 sprog og udkommer i over 50 lande. Bag udgivelsen står Messis egen fond, Fundación Leo Messi, som sender overskuddet fra bogen videre til velgørende formål.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 75.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740019520
Format: ePub
E-bog Udk. 27. september 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Peter Sloth
Anmeldelser og omtale
Cules.dk, Signe Hansen
Den mest gennemførte og flotteste bog i forhold til illustrationer og diverse muligheder. Så hvis du selv, eller en du kender, mangler en bog om verdens bedste fodboldspiller, så er dette lige den rigtige bog at lægge ind under juletræet eller skrive på sin ønskeliste.
Downloads