Mental topform
Hør uddrag

Mental topform

Louise Luxhøi

Politikens Forlag
Kunne du tænke dig at håndtere stress og udfordringer bedre? Vil du gerne have mere styrke, så du ikke bliver slået ud af kurs? Drømmer du om at have mere livsglæde? 

Vi har i dag dokumentation for, at det nytter at arbejde med vores humør. Vi behøver ikke at acceptere at være jævnt tilfredse, at være kronisk nedtrykte eller at have følelsen af altid at være bagud. Vi kan aktivt ændre vores tankemønstre og vores hjerne, så vi får et liv med mere engagement og muligheder. 

Mental topform præsenteres du får de nyeste forskningsresultater inden for hjerneforskning og moderne psykologi. Og i bogens træningsprogram får du effektive strategier til at tackle stress, modgang og udfordringer, så du kan trives - også når livet er svært. Her er veldokumenterede værktøjer til at:

  • Fremme dit mod og din evne til at være fokuseret
  • Berolige din hjerne og reducere mængden af negative tanker
  • Udvikle gode vaner og hæmme dårlige vaner
  • Modvirke stress og nedtrykthed
  • Forbedre dine sociale kompetencer
  • Opbygge positive tankevaner, der øger effektivitet og glæde
Du behøver ikke have erfaring med livskriser eller lykkepiller for at få noget ud af bogen. Alle kan have glæde af mentaltræning, og øvelserne kan nemt implementeres i din hverdag. Du behøver bare at afsætte 15 minutter om dagen.

Louise Luxhøi er mental sundhedsekspert. cand.mag. i psykologi og sundhedsfremmende strategier. Hun baner med sin store viden om positiv psykologi og anvendt hjerneforskning vejen for mentaltræning, som hun bl.a. dokumenterede effekten af i tv-programmerne "pessimisterne" (DR2) og "Jeg vil være Ole Henriksen" (TV2). Gennem bøger, tv og foredrag bringer hun mental sundhed og trivsel på dagsordenen.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 50.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
ISBN: 9788740015911
Format: ePub
E-bog Udk. 19. februar 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads