Memoria
Læs uddrag

Memoria

David Lagercrantz

Hr. Ferdinand
Claire Lidman har været død i fjorten år, men Samuel, Claires mand, har i alle årene nægtet at acceptere det. Så da han ser en kvinde, som ligner Claire, i baggrunden på et fotografi, henvender han sig til Hans Rekke og Micaela Vargas. Umiddelbart er de skeptiske, men Rekke opdager detaljer på fotografiet, der indikerer, at det faktisk er Claire. Er det muligt? Eller påtager de sig sagen som en undskyldning for at fortsætte deres samarbejde?

Samtidig – og måske ved et rent tilfælde – møder Rekkes datter Julia en ny kæreste, som hun absolut vil holde hemmelig. Og Micaela bliver konstant chikaneret og truet af sin kriminelle bror Lucas. Men hun lader sig ikke skræmme. Det er først, da hun opdager, hvem Julias nye kærlighed er, at hendes verden bryder sammen, og Rekke forstår, at han igen skal stå ansigt til ansigt med sin ungdomsrival, Gabor Morovia.

Memoria er andet selvstændige bind af David Lagercrantz Rekke/Vargas-serie, hvor brutale forbrydelser blotlægges, og hvor efterforskningen berører professor Hans Rekke og politiassistent Micaela Vargas på et dybt personligt plan.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 31M
ISBN: 9788740083323
Serietitel: En Rekke/Vargas krimi
Nummer i serien: 2
Format: Download MP3
Lydbog udk. 03. July 2023
Indlæst af: Morten Rønnelund
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Jesper Klint Kistorp, Ole Thorslund
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk
Aldeles medrivende
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af David Lagercrantz
Obscuritas
Obscuritas er en intelligent og nervepirrende pageturner hvor intet er, som Læs mere