Mellem linjerne
Hør uddrag

Mellem linjerne

Johanna Schreiber

Hr. Ferdinand
Mellem linjerne er første del i en ny, hjertevarm og sjov serie, som udspiller sig i forlagsverdenen.

Emily er nyskilt og er lige begyndt at finde sig selv efter at have vendt ryggen til et trist, men også trygt ægteskab. Samtidigt med, at hun skal opvarte selvoptagede forfatterdivaer og planlægge store udgivelsesfester, afbalancerer hun sin følelse af nyfundet frihed med afkaldet på sin søn, som nu bor halvdelen af tiden med sin far.

Efter en forlagsfest indleder hun et lidenskabeligt forhold til den karismatiske tegner Herman. Han opmuntrer hendes skøre ideer og spontanitet, mens folk omkring hende forsøger at holde hende tilbage. Det intense forhold til Herman får Emily til at miste fodfæstet på en måde, hun aldrig har oplevet før. Da Emily tager en beslutning, der kan risikere at spolere hele hendes karriere, står hun pludselig i en situation, der potentielt kan ændre både hendes eget og mange andres liv.

Mellem linjerne er første bind i en planlagt trilogi om Schantz forlag i Stockholm. Bog to og tre udkommer henholdsvis i efteråret ’23 og ’24.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740075366
Serietitel: Schantz-serien
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 05. August 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Lea Carlsen Ejsing
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Mullesbogblog
Nemt og levende sprog med masser af humor … jeg fik en speciel læseoplevelse og jeg lærte mere omkring forlagsbranchen. Den her holder helt den hype jeg har hørt om bogen.
randiglensbo.dk
En roman med fart over feltet, en let og uhøjtidelig tone og et farverigt persongalleri.
 
 
 
 
-  Bogglaede (IG)
Velskrevet, underholdende og hyggelig,
Downloads