Maskiner der tænker
Hør uddrag

Maskiner der tænker

Inga Strümke

Politikens Forlag
Chatbotten ChatGPT er på kort tid blevet et populært redskab verden over. Teknologien har taget et kvantespring. Men hvad sker der, når brugen af kunstig intelligens sniger sig ind i alle aspekter af vores liv, privat og på jobbet? Hvilke muligheder og hvilke konsekvenser har det?

I Maskiner der tænker forklarer Norges førende AI-forsker, hvordan kunstig intelligens fungerer, hvordan mennesker udvikler kunstig intelligens, og hvordan muligheder og potentielle farer opstår ved maskiner, som i tiltagende grad kan tænke selv.

Bogen er en indføring i tidens måske mest omdiskuterede teknologi . Forfatteren forklarer de centrale begreber med det formål, at læserne skal forstå, hvordan kunstig intelligens fremover kan præge vores hverdag.
Strümke og en række andre forskere mener, at vi denne gang faktisk står på tærsklen til et gennembrud. Der er tegn på, at maskiner bliver klogere end mennesker, og at de snart kan løse problemer, vi i dag ikke aner, hvordan vi skal løse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740078442
Format: ePub
E-bog Udk. 18. September 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Kulturkapellet
Den bedste populærvidenskabelige bog, jeg nogensinde har læst - og jeg vil gerne anbefale bogen til alle, der er interesserede i maskinlæring og kunstig intelligens … en fremragende bog.
 
 
 
 
 
-  Altinget , Marie Høst
Inga Strümke skriver flydende, engageret og humoristisk og er forbilledlig i sin brug af konkrete eksempler … Vi kommer ikke udenom, at vi bevæger os mod en fremtid, hvor maskiner og mennesker skal leve og arbejde sammen. Hvis du ønsker at få et indblik i denne fremtid, kan du begynde med ‘Maskiner der tænker’. Læs mere
Bogsyn.dk
En interessant bog der balancerer mellem højt og nørdet sprog og jordnære fremstillinger. Godt gået.
Downloads