Manden i tre dele
Hør uddrag

Manden i tre dele

Thomas Bagger

Politikens Forlag
På en forblæst bakke i Sønderjylland finder politiet liget af en nøgen mand. Den døde er dækket til med en presenning og beskyttet mod vilde dyr af en ultralyds-skræmmer. Forvirringen er total, og det hjælper ikke ligefrem, da det viser sig, at manden døde tre dage tidligere og er blevet stjålet fra det lokale lighus. Men den nøgne mand er ikke forbrydelsen. Han er budskabet. Smøl Vold har i årtier skjult en langt mere spektakulær og gruopvækkende hemmelighed, der lynhurtigt får verdenspressens opmærksomhed.

To specialagenter fra enheden Task Force 14 tilkaldes fra København. Den gådefulde David Flugt og den excentriske Lucas Stage. Agenterne får en kølig modtagelse af de lokale politifolk og møder hård modstand i en landsdel, hvor folk køber deres gardiner nedrullede, og de flade marklandskaber kaster lange skygger. David og Lucas kommer hurtigt på sporet af en skræmmende seriemorder og jagten går ind. Men det, agenterne ikke ved, er, at de også jagter hinanden.

Manden i tre dele er en intens historie om skadelig kærlighed og giftig loyalitet.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
ISBN: 9788740068276
Format: 145x220
Udk. 28. juni 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  fruthulstrup.dk
Er du til komplicerede plots med mange veje og hvor gåden ikke sådan lader sig gætte, spændende krimi og vilde forbrydelser, skal du læse ”Manden i tre dele” alt falder på plads og selv titlen kommer helt til sin ret. En pageturner som du ikke må snyde dig selv for…
Downloads