Magiske øjeblikke
Hør uddrag

Magiske øjeblikke

Hans Krabbe, Per Kjærbye

Politikens Forlag
Magiske øjeblikke tager læseren med på en fantastisk tidsrejse, hvor man som læser genoplever en række af de store øjeblikke i dansk fodbolds nyere historie i tekst og billeder. Bogen indeholder både de mest legendariske og ikoniske fotos af kendte fodboldstjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær og Peter Schmeichel samt fotos, der ikke har været vist tidligere.

De magiske øjeblikke tæller bl.a. VM-slutrunderne, EM-triumfen i 1992, Brøndby IF’s indtog på den internationale fodboldsscene, FC Københavns triumfer i Champions League og Superligaens dramatiske højdepunkter.

Siden slutningen af 1970’erne har fotografen Per Kjærbye dokumenteret dansk fodbolds største triumfer og portrætteret de største personligheder. Nu har han og fodboldskribenten Hans Krabbe gennemgået det store arkiv på over 10.000 billeder og håndplukket en flot buket af de 400 bedste og mest betydningsfulde fotos, heriblandt en række, som aldrig før har været offentliggjort.

Få også Per Kjærbyes personlige beretninger om baggrunden for billederne og de folkekære fodboldstjerner og legendariske trænere, som både var hans motiver og vandt hans fortrolighed.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740074925
Format: 290x370
Udk. 12. October 2021
2. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Indholdsgrafiker: Kenneth Schultz
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
bogblogger.dk
”Magiske øjeblikke” er et monster af en bog. Den vejer næsten fire kilo, så lad være med at ligge og læse den, når du skal sove. Det kan gøre forfærdelig ondt på næsen, hvis du slumrer hen med den hængende over hovedet. Men også fordi du bliver opstemt og glad, når du bladrer gennem den. Ikke det, du har brug for, når du skal sove. Min kommer til at ligge på stuebordet – hvor den hører hjemme. Og hvor den kan bringe glæde til en lang række gæster, der med glæde vil sidde og bladre i den og mindes. Læs mere
Downloads