Lyset sletter nattens ord
Læs uddrag

Lyset sletter nattens ord

Miki Mistrati

Politikens Forlag
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag?

En lyseblå Fjällräven eksploderer ved Storkespringvandet midt i det travle København. Ved et mirakel omkommer kun to mennesker, men inden dagen er omme bliver man klar over, at der er tale om et terrorangreb. Da de to døde identificeres, er den ene en engelsk turist med muslimsk baggrund. Den anden er en ung dansk journalist. Men hvordan kunne terrorplaner mod Danmark gå under PETs radar? En hæsblæsende jagt anført af efterretningstjenesten indledes i det danske islamistiske miljø. Inden længe bringer jagten politiet videre til Yemen og England, mens en intens intern strid i PET lægger store hindringer i vejen for at finde frem til gerningsmanden.

Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 36M
ISBN: 9788740039238
Format: Download MP3
Lydbog udk. 20. April 2017
Indlæst af: Benjamin Hasselflug, Morten Rønnelund
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Miki Mistrati får på en spændende og nuanceret måde behandlet et brandvarmt samfundsmæssigt problem. Det er gjort med præcision og indlevelse, og romanens slutning viser, at der ikke findes nogen nemme løsninger –desværre.
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Denne thriller har internationalt format, er så spændende, at det snurrer i fingrene, og fjerner effektivt al tillid til alle systemer.
 
 
 
 
-  Bognørden
Romanen har to hovedfortællere, Martin og Peter. Sproget er flydende, letlæseligt og virkelig levende. Det gør, at selv om der indimellem er en del tekniske termer, er romanen hele tiden let at gå til og let at fastholde. Derudover er jeg begejstret for den journalistiske indsigt i dagligdagen på en avis - det giver romanen tyngde … underholder og rammer ned i tidens store frygt. Læs mere
God-bog.dk
Bogen er spændende og velskrevet, men har ikke nogen happy end. Som læser tænker man, at sådan kunne det godt være.
Når fiktion bliver til virkelighed
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue.
Sådan fandt jeg inspiration
 

Se her hvordan Miki Mistrati fandt inspiration til krimi: Lyset sletter nattens ord.
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue.

Læs mere
Hvorfor har jeg skrevet bogen?
Se her hvorfor Miki Mistrati har skrevet krimien: Lyset sletter nattens ord.
Hvordan kunne et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag? Lyset sletter nattens ord er en psykologisk thriller om en ung dansk journalist og en erfaren PET-agent, der begge kommer i klemme mellem kræfter, de ikke kan overskue. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Miki Mistrati
Bad Standing
For første gang nogen sinde taler en dansk rocker-præsident ud og giver et Læs mere