Lykkens datter
Hør uddrag

Lykkens datter

Dilly Court

North Audio Publishing
Siden Rosalind Carey og hendes søskende blev forladt af deres forældre, har hun kæmpet for at forsørge sine yngre brødre og sin søster og vedligeholde deres højtelskede Rockwood Castle i Devonshire. Men det engang så storslåede hjem er efterhånden lige så medtaget som den familie, der bebor det, og Carey-familien lever fra hånden til munden, mens de forsøger at passe den ejendom, hvis overlevelse afhænger af dem. De er på randen af ruin, da den flotte Piers Blanchard pludselig ankommer fra Cornwall og hævder at være Rosalinds fjerne fætter, og at Rockwood Castle tilhører ham.

Piers lover at hjælpe familien med at betale deres gæld. Men hvordan kan Rosalind være sikker på, at han ikke blot er ude på at tage, hvad der er hans, og efterlade familien uden tag over hovedet? Kun en velbevaret hemmelighed kan overbevise Rosalind om at stole på Piers og at han vil beskytte familien – og hendes skrøbelige hjerte.

Lykkens datter er første bind i Dilly Courts historiske krønike om de fire Carey-søskende og deres kamp for at bevare deres elskede barndomshjem, Rockwood Castle.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Engelsk
Sideantal: 550
ISBN: 9788775714643
Serietitel: Rockwood- Krøniken
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 09. June 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Ulrika Louisa Bjerregaard
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dilly Court
Vinterbryllup
Julen står for døren i landsbyen Rockwood, men da de første snefnug Læs mere