Lykken er is
Hør uddrag

Lykken er is

AnneAuChocolat, Maja Vase

Politikens Forlag
Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen is med wauw-effekt, og så smager hjemmelavet is fantastisk. Lykken er is er den perfekte bibel for alle iselskere, skrevet af de to superpopulære bloggere Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase.

Bogen byder på 70 opskrifter på supercool is - gamle kendinge som regnbueis, bananasplit og pistacieis samt masser af nye, lækre, helt uimodståelige is som olivenolieis, kanelsnegleis og 'Snickers'-islagkage.

Du får opskrifter på sorbeter, mælkeis, parfaiter, pindeis, is(lag)kager, isdesserter m.m. - og alt fra nemme lynis til mere avancerede, tidskrævende iskager. Maja og Anne giver også deres bud på hjemmelavede isvafler, krymmel, chokoladesauce og andet lækkert tilbehør.

Med 35 forskellige ingredienser battler de to piger og kommer med hvert deres bud på en iskold og cool opskrift. Maja og Annes kæmpe kærlighed til is kan fornemmes igennem hele bogen, og den lykke deler de med læserne.

Udover opskrifter byder bogen på fakta om is, uundværligt grej, gode tips og trin for trin-vejledninger. Alt sammen illustreret i billeder for at gøre det nemt og overskueligt for læseren.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740023756
Format: ePub
E-bog Udk. 01. May 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af AnneAuChocolat, Maja Vase
Majas kager
En uundværlig kagebog for enhver kagesmag og til ethvert ambitionsniveau Læs mere
Majas desserter
Der er ikke noget så dejligt som et godt måltid med venner og familie rundt Læs mere
Lykken er chokolade
Lykken er chokolade byder på et 68 klassiske og nye, superinspirerende Læs mere