Lyden af en hånd der klapper
Hør uddrag

Lyden af en hånd der klapper

Politikens Forlag
I 1954 befinder den jugoslaviske flygtning Bojan Buloh sig i en baraklejr i Tasmanien sammen med sin kone Maria og deres lille datter Sonja. Bojan har bragt sin familie om på den anden side af Jorden i håb om at skabe en bedre tilværelse for dem alle tre. Men en nat går Maria sin vej. Det sidste, Sonja husker om hende, er hendes ranke ryg, der forsvinder i snefoget. Tre år gammel er hun nu alene med sin ensomme og ulykkelige far og må leve med ham, indtil hun selv får chancen for at komme væk.

Femogtredive år senere vender Sonja tilbage til Tasmanien og til faren, der er svækket af druk og  stadig hærget af krigens rædsler, og af nye rædsler, der er kommet til siden. Men inden fortidens skygger truer med at ødelægge alt for dem, sker der noget, som forandrer begges liv for altid.

Lyden af en hånd der klapper er en barsk fortælling om den gamle verdens barbariske krige og den nye verdens barske livsbetingelser. Det er historien om menneskets evige håb om at kunne starte forfra et fremmed sted.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 99.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740023985
Format: ePub
E-bog Udk. 08. januar 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
Til læsere som søger en dyb og rørende historie og som sætter pris på en forfatter, der formår at bruge sproget på en helt særlig måde.
 
 
 
 
 
-  Crossing Journeys
Noget af det smukkeste, tragiske og fineste, jeg nogensinde har læst!! … Lige fra første side i Flanagans roman blev jeg taget med storm.
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Vidunderlig roman om begyndelser og slutninger og alt det uvisse imellem.
 
 
 
 
 
-  Bogrummet
En både barsk, voldsom og meget rørende bog.
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende , Lisbeth Kirstine Helbo Hansen
En smertelig rejse i erindringerne og også en skildring af et barns barske opvækst … Bogens miljø er smukt beskrevet, og forfatteren er utrolig blid over for sine til tider ret usympatiske personer.
Information, Tonny Vorm
Det er et rystende portræt af en mand, der har mistet så meget, at han ikke tør binde sig til mere, Flanagan fremskriver.
Downloads