Lusepustere og slingrefise
Læs uddrag

Lusepustere og slingrefise

Historien bag 28 politiske citater fra Krag til Kjærsgaard

Hans Engell

Politikens Forlag
Der findes mange udødelige citater i dansk politik. Lige fra Jens Otto Krags ”Man har et standpunkt, til man tager et nyt” over Niels Helvegs ”Ja, tja, bum, bum, bum” til Anders Fogh Rasmussens ”Pengene fosser ud af statskassen”. Men hvad er egentlig historien bag de berømte citater?

I en både seriøs og underholdende form fortæller Hans Engell med stor faglig indsigt historien bag de berømte citater. Han har i over 40 år på tætteste hold fulgt livet på Christiansborg – først som journalist og pressechef, senere som toppolitiker og medlem af regeringens inderkreds og i dag som anerkendt politisk kommentator. Få om nogen ved mere om dansk politik bag kulissen end han. Hans Engell deler gavmildt ud af personlige anekdoter og sin store viden, og de 28 ikoniske citater fra Jens Otto Krag til Pia Kjærsgaard tegner til sammen et rammende billede af centrale temaer i de sidste 50 års politisk historie.

Bogen er rigt illustreret af Roald Als – der både har tegnet nye tegninger til bogen og været i gemmerne og har fundet de bedste tegninger fra dengang.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 38M
ISBN: 9788740052688
Format: Download MP3
Lydbog udk. 25. October 2018
Indlæst af: Morten Thunbo
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Danskekommuner.dk, Per B. Christensen
Hans Engell skriver ud af et overskud. Med humor og indsigt. Det er en stor fornøjelse at læse bogen og slet ikke en sur pligt at skulle anmelde. Man bliver klogere og i bedre humør på samme tid ... Hans Engell bog præsenterer små stykker politisk Danmarkshistorie serveret på en let tilgængelig måde, med en forbilledlig research og med stort kendskab til personerne og det politiske spil. Læs mere
Midthimmerlands Folkeblad
Hans Engell er en fremragende fortæller
Radio Update
Alt i alt er bogen intenst underholdende samtidigt med, at man får lært eller repeteret 50 års dansk politisk historie. Ikke dårligt!
Lektørudtalelse
Velskrevet, interessant og medrivende humoristisk fortæller Engell om 28 citater udvalgt fra 50 års dansk politik.
Downloads