Lulu er nøgen
Hør uddrag

Lulu er nøgen

Katrine Juel

Politikens Forlag
Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe og venskaber i forandring. Om at være teenager lige nu.

En gruppe af manusforfattere satte sig ned og skabte et univers sammen. I denne nye ungdomsserie Tre-To-En, lærer vi Lulu, Olivia og Isabella at kende i hver deres bog. Vi følger pigerne i en tid, hvor alting ændrer sig, og de langsomt bevæger sig væk fra venskabets trygge fælles rum. Serien Tre-To-En tager aktuelle temaer som slutshaming, fotodeling, onlineflirts og perfekthedskultur op, men er lige så interesseret i venskaberne og relationerne.

Lulu er nøgen.
I første bog i serien er Lulu er klar til at komme ud af sin puppe. Hun drømmer om at være lige så smuk, selvsikker og cool som veninden Olivia. Og om at være Olivias nummer 1 i stedet for Isabella. Men da Lulu en smuk Sankt Hans aften nøgenbader med nogle drenge, bliver hun mødt af en voldsom reaktion fra sin omgangskreds. Lulu er nøgen handler om de krav og det hykleri, man kan møde som pige, der er ved at blive teenager og begynder at nærme sig drenge. Den handler om at få lov til at gøre hvad man har lyst til, også når man ikke ved præcis, hvad det er.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788740076264
Serietitel: Tre-to-en
Nummer i serien: 1
Format: 125x200
Udk. 03. April 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Solveig Agerbak
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Katrine Juel
Isa er skredet
Katrine Juel
Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe Læs mere