Love & luck - En guide for knuste hjerter
Læs uddrag

Love & luck - En guide for knuste hjerter

Jenna Evans Welch

Politikens Forlag
Amerikanske Addie er i Irland til sin mosters ekstravagante bryllup. Hun håber, at turen kan få hende til at glemme alt om de forfærdelige begivenheder, der har efterladt hende med et knust hjerte.

Men hendes bror, Ian, har ikke tænkt sig at lade hende glemme det, der er sket, og hans konstante påmindelser fører til diskussioner og endda slåskampe mellem de to – engang uadskillelige – søskende.

På en støvet hylde på hotellets bibliotek finder Addie en usædvanlig bog: en guide til Irland for knuste hjerter. Bogen hjælper hende til endelig at slukke for sine ængstelige tanker – og for Ians kritik.

Og så ændrer deres rejseplaner sig. Pludselig befinder Addie sig på en livsomvæltende tur på den grønne ø, fanget i verdens mindste køretøj med Ian og hans utrolig søde irske ven Rowan.

Trioen rejser over betagende grønne bakker, forbi utallige slotte og gennem smukke eventyrlandskaber. Imens håber Addie, at hendes guidebog ikke kun vil helbrede hendes knuste hjerte, men også det knuste forhold til hendes bror. Hvis altså ikke de farer helt vild undervejs.

Love & Luck – En guide for knuste hjerter er en hjertevarm fortælling om at rejse ud i det ukendte, lægge fortiden bag sig og opdage familiens sande betydning.

Det er anden bog i en trilogi af Jenna Evans Welch. Den første bog i serien, Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder, er udkommet i maj 2022 og den tredje bog, Love & Olives – En rejse for livet, udkommer i 2023.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 32M
ISBN: 9788740079418
Serietitel: Love and - serie
Nummer i serien: 2
Format: Download MP3
Lydbog udk. 19. August 2022
Indlæst af: Anne Blomsgård
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Randi Bjerre Høfring
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jenna Evans Welch
Love & olives - En rejse for livet
Liv Varanakis har ikke særligt mange minder om sin far – og med god grund. Læs mere
Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder
Linas sommer i Italien udvikler sig til et roadtrip gennem Toscana i denne Læs mere