Løgnerens hus
Hør uddrag

Løgnerens hus

Katrine Nørregaard

Politikens Forlag
Da Kristian dør, efterlader han sig en kone, en datter og en datterdatter. Og et hidtil ukendt sommerhus ved Limfjorden. I mange år har der været splid i familien, men en uge i Kristians hus tvinger dem alle til at se nogle sandheder i øjnene. Sandheder om hinanden, og sandheder om sig selv.

Løgnerens hus er en fortælling om kærlighed på tværs af generationer. Om en families forsøg på at forstå fortidens fortielser og løgne. Måske endda tilgive.

Løgnerens hus er vinder af Politikens Romankonkurrence 2016. Dagbladet Politiken og Politikens Forlag har tidligere udskrevet romankonkurrencer. I 2013 vandt Anne-Cathrine Riebnitzsky med sin roman Forbandede yngel, der blev en bestseller og vandt De Gyldne Laurbær. I 2010 vandt forfatt erparret Øbro & Tornbjerg Politikens krimikonkurrence for debutromanen Skrig under vand. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740026672
Format: ePub
E-bog Udk. 11. November 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Sophie Engberg Sonne
Vinderen af Politikens Romankonkurrence, Katrine Nørregaard, indfrier sit løfte med et stærkt og kompliceret familiedrama om svigt, savn og hemmeligheder ... Hun skriver stemningsmættet og med stor personlig indlevelse i de tre forskellige kvinder, der står tre vidt forskellige steder i livet.
 
 
 
 
-  Bogfriisen
En helt igennem både troværdig og fordomsfri fortælling, hvor man som læser nok skal være mere end almindeligt uden for rækkevidde, såfremt den ikke får én til at tænke bare en smule over egne familieforhold. Et letlæst drama, som klart er en anbefaling værdig. Dragende Dramatisk Debut.
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Berit Holbek Madsen
Det er aldrig dårligt, når en roman bare vil læses, og sådan er det med Katrine Nørregaards debut "Løgnerens hus". Den er velskrevet, plottet er gennemarbejdet, og temaet er vedkommende.
 
 
 
 
-  Bognørden
... en rigtig fin roman, der portrætterer tre generationers oplevelser af samme sag, deres kamp for at høre sammen og finde dem selv. Afgjort en debut, der lover godt for fremtidige udgivelser.
Femina, Julia Lahme
(Anbefaling) Drama, der rører … En læseoplevelse af de store.
Lektørudtalelse, Christine Christensen
Hverdagsdrama med et troværdigt persongalleri og et fint, levende sprog. Det er fortællingen om hvordan løgne og hemmeligheder kan splitte en familie ad, men også om hvordan omsorg og nærvær kan hele sårene og give nyt håb … Fin roman, der kan læses bredt.
Litteratursiden, Anne Juul Andersen
Jeg giver romanen mine bedste anbefalinger. Ganske velfortjent vandt den Politikens Romankonkurrence, hvor temaet i 2016 var kærlighed. Romanen er perfekt til læsekredse og til læsere, der er vilde med Jojo Moyes romaner.
Drustrups Bogblog
En stærk debut fra en helt ung forfatter. Uden at kende de øvrige deltagere i romankonkurrencen, vil jeg sige, at Katrine Nørregaards bog er en god vinder - og den er samtidig en bog, der lover godt for hendes kommende forfatterskab.
Frk. Bogorm, Hanne Hellgren
En rigtig fin debut - som i øvrigt vandt Politkens Romankonkurrence 2016.
Katrine Nørregaard kommer vi forhåbentlig til at se meget mere til.
Jeg vil varmt anbefale romanen!
Ugebladet Søndag, Dorthe Liljensøe
... med sådan en debut kan man kun se frem til mere fra den unge forfatter.
Nordjyske Stiftstidende, Bent Stenbakken
Nørregaard skriver enkelt og godt. Der er fremdrift og handling i hvert eneste af hendes kapitler, fortløbende navngivet efter hvilken kvinde, der nu betror sig til læseren.
Downloads