6. december 2016

Løgnerens hus til Tyskland

Løgnerens hus til Tyskland

Det er med største fornøjelse, vi kan fortælle, at debutant og romanprisvinder Katrine Nørregaards bog ”Løgnerens hus” er solgt til udgivelse i Tyskland på det velrenommerede forlag, Random House. Bogen blev solgt i auktion.
 
”Det er kæmpe stort, når en dansk debutant bliver solgt til udlandet, og jeg glæder mig meget over Katrine Nørregaards velfortjente succes, både herhjemme og nu også i Tyskland”, udtaler Sofie Voller, der er chef for Foreign Rights hos Politikens Forlag. ”Tyskland er på mange måder vores mest interessante marked, og det hænger ofte sådan sammen, at får man succes i Tyskland, så får man det også i andre lande.”
 
Katrine Nørregaard selv er både glad og overrasket over salget: ”Det er helt fantastisk dejligt! Jeg havde ikke skænket det en tanke, at der kunne være interesse for min bog i andre lande, måske fordi jeg ikke turde at håbe på det, og nu er det en realitet. Det bliver spændende at se Løgnerens Hus i en tysk udgave. Ich bin sehr glücklich!" Random House forventer at udgive bogen inden for det næste år.
 
Løgnerens hus vandt tidligere i år Politikens Romankonkurrence 2016. Det er en fortælling om kærlighed på tværs af generationer. Om en families forsøg på at forstå fortidens fortielser og løgne. Måske endda tilgive. Forfatteren Katrine Nørregaard (f. 1994), læser dramaturgi på Aarhus Universitet. Løgnerens hus er hendes debut.

Gå til News
TOP  ▲
Relevante bøger
Løgnerens hus
Da Kristian dør, efterlader han sig en kone, en datter og en datterdatter, Læs mere