Løftet
Læs uddrag

Løftet

Kirsten Jacobsen

Politikens Forlag
Kærligheden kan blive sat på den ultimative prøve, når døden kommer tæt på. Stærk fortælling af journalisten og forfatteren Kirsten Jacobsen, som andre også kan spejle sig i.

Kirsten Jacobsen og hendes mand gav hinanden et løfte for livet: Jeg svigter dig aldrig! Hvis du bliver syg, vil jeg aldrig nogensinde overlade dig til andre, til en skæbne, du ikke selv ønsker. Vi holder sammen til det sidste. Hellere end at svigte vores løfte, dør vi sammen. Men virkeligheden er altings prøve.

Seks dage før jul sker det: Kirsten Jacobsens mand falder om med en blodprop i hjernen, overlever, men med svære mén. Tilværelsen er med ét vendt på hovedet, og forfatteren kastes ud i en krise, hvor hun hver eneste dag står over for umulige valg: Hvad gør man, når man ser sin frihedselskende mand hænge som en hjælpeløs fugl i loftkranens bæresele? Kan man undlade at gribe ind, når han beslutter sig for at holde op med at spise og drikke og dør langsomt for øjnene af én? Hvordan skal man håndtere et sundhedssystem, som i sin professionelle iver efter at hjælpe gang på gang kommer til at overskride personlige grænser? Er det overhovedet menneskeligt muligt at holde et så stort løfte, når man fysisk og mentalt er presset helt ud til kanten? Og hvordan finder man mod og styrke til at leve, når man ved, at døden er på vej?

Løftet er en stærk, rørende og dybt inspirerende fortælling om en livslang kærlighed, der bliver sat på den ultimative prøve.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 2T 1M
ISBN: 9788740084870
Format: Download MP3
Lydbog udk. 02. March 2023
Indlæst af: Judith Rothenborg
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kirsten Jacobsen
Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden
Den første biografi om og med en af Danmarks mest prisbelønnede og  Læs mere
Befrielsens øjeblik - Samtaler med Lars Løkke Rasmussen
Forfatter Kirsten Jacobsen har skrevet denne bog med en enkel og klar Læs mere
Husk altid ledestjernen
Mærsk Mc-Kinney Møller (1913-2012) var uden sammenligning den mest Læs mere