Live fra Amerika
Læs uddrag

Live fra Amerika

Jesper Steinmetz

Politikens Forlag
Lydbog indlæst af Jesper Steinmetz selv.

USA er verdens største magt og afgørende for Danmark. Men hver gang vi tror, vi forstår amerikanerne, overrasker og chokerer de os. Tag på en rejse gennem det enorme land sammen med Jesper Steinmetz, der har boet og arbejdet der i mere end 10 år. Han har besøgt samtlige 50 stater og mødt amerikanerne – fra præsidenten til de hjemløse, fra filmstjernerne til farmerne.

Se supermagten indefra, når Steinmetz rapporterer fra de seneste 10 års aktuelle brændpunkter og samtidig giver et indblik i tilværelsen som korrespondent. Fra sit liv i hovedstaden Washington, D.C., og fra sine rejser i staterne, beretter han personligt om raceuroligheder, skoleskyderier, fattigdom, illegal immigration, tyfoner og oversvømmelser, politisk uenighed og en stigende splittelse i befolkningen. Men også om amerikanernes usædvanlige viljekraft og sammenhold og om deres ukuelige stolthed og kærlighed til forfatningen og fædrelandet.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 38M
ISBN: 9788740065534
Format: Download MP3
Lydbog udk. 08. September 2020
Indlæst af: Jesper Steinmetz
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Berlingske , Ida Ebbensgaard
Steinmetz giver et glimrende tværsnit af alle de vigtigste diskussioner og tendenser i USA lige nu, konkret fortalt gennem mennesker, som man kan mærke. Det giver en indsigt, der er anderledes end den, vi normalt læser fra de store internationale medier med base i New York eller Washington D. C.
Bogsyn.dk
Det er spændende at læse, hvordan Steinmetz skaffer sig i historierne, får noget at vide om ærkeamerikanere, hvad der drev ham til USA og hans syn på USA og befolkningen.
Litteratursiden
Velskrevet beskrivelse af amerikansk kultur og aktuelle problemstillinger understøttes af interviews med amerikanere fra forskellige samfundslag.
Bogsyn.dk
Hvor er det rart at få sat mange af de begivenheder, vi oplever herhjemmefra på TV og i trykte medier, sat ind i en kontekst med lige dele alvorstunge og humoristiske spor
Bogblogger.dk
På fornem vis tager Steinmetz os med et skridt videre end det, som han skildrer i sine reportager på tv … Steinmetz skriver på samme måde som han formidler sine historier på tv. Let og ligefremt. En fornøjelse at læse.
Midthimmerlands Folkeblad
Det er herlig læsning … Aldeles anbefalelsesværdig!
Downloads