Little Green Kitchen
Læs uddrag
Hør uddrag

Little Green Kitchen

Nem vegetarmad til børn og deres forældre

David Frenkiel, Luise Vindal

Politikens Forlag
Hverdagsmad til hele familien, madkassefavoritter og desserter til børn (og deres forældre) med grøntsagerne i fokus.
 
Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker, mad der er er endt på gulvet, og tallerkener der er blevet efterladt urørt. Men de har også fundet ud af, hvordan man undgår disse madkriser.

I Little Green Kitchen deler de over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, men lavet så der er taget hensyn til børnenes smagsløg. Uanset om I lever vegetarisk derhjemme eller bare gerne vil have, at I alle, børn som voksne, spiser flere grøntsager, så er der i denne bog masser af inspiration at hente i opskrifter på aftensmad og ting til madkassen, sjove desserter, party food, kage og andet sødt samt praktiske tips.

De fleste opskrifter har en ’opgradering til voksne’ (som for eksempel at toppe med et pocheret æg, tilsætte lidt spicy sauce eller ekstra krydderurter), så du ikke skal lave to forskellige retter. Der er også ideer til, hvordan du inddrager børnene i madlavningen og på den måde gør dem mere interesseret i maden, som de skal spise. Men mest af alt kan David og Luise godt lide at lære børnene, at grøntsager gør os stærke, desserter gør os glade, og at alle har brug for en god blanding af begge dele.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 270.00
Sideantal: 216
ISBN: 9788740054231
Format: 203x254
Udk. 09. august 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Dorte Andersson
På vej
Downloads