Little Green Kitchen
Læs uddrag
Hør uddrag

Little Green Kitchen

Nem vegetarmad til børn og deres forældre

David Frenkiel, Luise Vindahl

Politikens Forlag
Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre.

Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker og mad, der er er endt på gulvet. Men de har også fundet ud af, hvordan man undgår disse madkriser.
 
I Little Green Kitchen deler de over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, men lavet så der er taget hensyn til børnenes smagsløg. Uanset om man lever vegetarisk derhjemme eller bare gerne vil have, at alle i familien, børn som voksne, spiser flere grøntsager, er der i denne bog masser af inspiration at hente i opskrifter på aftensmad og ting til madkassen, sjove desserter, partyfood, kage og andet sødt samt praktiske tips.

De fleste opskrifter har en ’opgradering til voksne’ (som for eksempel at toppe med et pocheret æg, tilsætte lidt spicy sauce eller ekstra krydderurter), så man ikke skal lave to forskellige retter. Der er også ideer til, hvordan man inddrager børnene i madlavningen og på den måde gør dem mere interesseret i maden, som de skal spise. Men mest af alt kan David og Luise godt lide at lære børnene, at grøntsager gør os stærke, desserter gør os glade, og alle har brug for en god blanding af begge dele.

Familien Frenkiel-Vindahl er ikke vegetarer, men spiser 90 procent vegetarisk, grøntsagsbaseret mad. Dette er derfor heller ikke en ’frelst’ bog, som lægger op til, at børn kun skal spise grøntsager. Men den lærer dem at spise mange flere af dem!
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740054231
Format: 203x254
Udk. 14. august 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Dorte Andersson
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af David Frenkiel, Luise Vindahl
Green kitchen derhjemme
David Frenkiel, Luise Vindahl
Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og  Læs mere
Green Kitchen Smoothies
David Frenkiel, Luise Vindahl
I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen  Læs mere