Lisbeth Zornig (f. 1968) er opvokset i Nakskov, og har i selvbiografien Zornig - Vrede er mit mellemnavn samt tv-dokumentaren Min barndom i helvede  fortalt om en barsk opvækst med druk, vold og anbringelser. Hendes hjerte brænder for udsatte børn, hvilket har ført til, at hun i 2010 blev udnævnt til Børnerådsformand og siden stiftede Huset Zornig, der rådgiver myndigheder og institutioner om social udsathed. Hun er gift med Mikael Lindholm (f. 1961), som hun har skrevet spændingsromanerne Bundfald og Arkimedes sammen med. Mikael er uddannet journalist fra DJH og har arbejdet som redaktør på bl.a. Mandag MorgenBørsen og Computerworld. Han har skrevet en lang række bøger om ledelse, strategi, innovation, globalisering og samfundsøkonomi og stiftede i 2008 udviklingshuset Innovation Inside.
Arkimedes
Arkimedes er en selvstændig fortsættelse af forfatterparret Zornig og Lindholms storsælgende debut, spændingsromanen Bundfald.
Eksodus
Der er valgkamp i Danmark. Malene Jørgensen har stiftet sit eget parti, Bæredygtig fremtid, og hun og hendes partigruppe arbejder målrettet for at komme i Folketinget.
Eksodus
Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm fortæller her om Eksodus, opfølgeren til Arkimedes.
TOP  ▲
Bøger af Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm
Eksodus
En tidlig morgen i Valby udløses en cykelbombe, og mistanken om terror Læs mere
Arkimedes
En højtstående politiker findes myrdet, og sporene på gerningsstedet peger Læs mere