Leona med alle lovlige midler
Hør uddrag

Leona med alle lovlige midler

Jenny Rogneby

North Audio Publishing
Den svenske kriminalefterforsker Leona Lindberg står igen med et ben på hver sin side af loven i denne hæsblæsende efterfølger til succesdebuten Leona.

En mand sprænger sig selv i luften uden for rigsdagsbygningen i Stockholm og overlever. Politiet er på bar bund. Ingen ved, om det er et terrorangreb, om der er flere angreb på vej, eller om manden er en vanvittig
enspænder. Det bliver efterforskeren Leona Lindberg, der får den svære opgave at afhøre den hårdt kvæstede mand og prøve at finde frem til motivet bag hans handling.

Men Leona kan ikke fokusere på sit politiarbejde. Hendes familieliv er ved at falde helt fra hinanden, og hun har magtfulde fjender, der truer og afpresser hende. Hun har desperat behov for penge, mange penge, og hun har også en plan for at skaffe dem. Men den kræver, at hun går meget længere, end hun nogensinde har gjort.

Med alle lovlige midler er en thriller om en kvinde, der lever livet på kanten. Spørgsmålet er, hvor langt hun vil gå for at nå sine mål.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740043761
Format: ePub
E-bog Udk. 05. October 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jysk Fynske Medier, Bente Wiik
Spændingen er helt oppe at ringe … Krimien har en flot, fængende indledning, en fremragende afslutning og alt det ind imellem fungerer perfekt. Det er en bog, man nødigt slipper.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Rognebys Leona-krimier er dejligt anderledes end det svenske standard-produkt … Det er der kommet en herligt chokerende anderledes krimi ud af, der formår at overraske lige til de allersidste linjer.
 
 
 
 
 
-  Drustrups Bogblog
Lige så fascinerende og overraskende som første bog i serien!
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jenny Rogneby
Leona - uden menneskelig værdi
I sin evige udfordring af normer og magtherrer ser det ud til, at Leona er Læs mere
Leona
En syvårig pige begår et bankrøveri midt i Stockholm.
Ingen griber Læs mere