LCHF - spis dig mæt og glad
Hør uddrag

LCHF - spis dig mæt og glad

Jane Faerber

Politikens Forlag
LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt. Den er til folk, der gerne vil tabe sig, men også til dem, der har en helt normal vægt, men som døjer med uforklarlig træthed, indre uro og mangler overskud til hverdagen. Den er også til alle, der er trætte af at skulle ”passe på” og tælle kalorier, og som længes efter et liv, hvor fokus ikke hele tiden er på mad.

Med LCHF – spis dig mæt og glad kan man spise sig mæt i lækker mad med god samvittighed og samtidig tilegne sig en helt ny, sund livsstil med større velvære.

LCHF (Low Carb High Fat – på dansk også kendt under begrebet ”lavcarbo”), der nu er kommet til Danmark, har længe været en utrolig populær måde at spise på i vores nabolande Norge og Sverige. Op mod hver fjerde svensker spiser efter metoden, og det er fordi, der ikke er tale om en kur. Low Carb High Fat betyder bare, at man skal undgå det, som indeholder mange kulhydrater, men ikke naturlige fedtstoffer.

Når man spiser LCHF, vender man på mange måder madpyramiden, som vi kender den med kød og fedt øverst, på hovedet, og spiser sig i stedet mæt i gode proteiner, bunker af grøntsager, naturligt fedt fra kød, smør, olier og fede mejeriprodukter suppleret med en smule nødder og bær – samtidig med, at man spiser mindre brød, pasta, ris osv. Hvis man gør det, vil det med det samme indvirke på ens sundhed. Med stor sandsynlighed vil man slippe af med de overflødige kilo, føle sig friskere og få andre gode flere helbredsgevinster.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740016468
Format: ePub
E-bog Udk. 30. January 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Skrivepulten, Karin Hald
En skøn kogebog jeg vil anbefale til alle der har brug for at lægge kosten om til en stabil, sund og mættende livsstil. Med mulighed for vægttab
Lektørudtalelse, Henriette Elkjær Smedebøl
Velskrevet med fristende opskrifter
braendstof.com
Tak til Jane Faerber og Politikens Forlag for at lave en sundhedsbog, der er nede på jorden og samtidig får LCHF til at virke mere som et naturligt til- og fravalg af fødevarer fremfor en ekstrem diæt med et overdrevet kød- og fedtforbrug
infotainer.dk
Seriøst. Der er så mange lækre, simple retter af 100 procent rigtig mad, som madinkompetente typer som mig evner uden at brænde alt af, at jeg har måttet tage dem fra en ende af. En dag ad gangen
ibbyheart.com
En diæt alle taler om. Bogen tiltaler mig. Den er velskrevet og indbydende. Der er en meget udførlig forklaring af principperne i starten af bogen. Det gør mig tryg
LCHF Råvarer
Forfatter til "LCHF -- Spis dig mæt og glad" Jane Faerber tager dig med i køkkenet og viser, hvad hun køber ind, når hun skal lave mad efter LCHF principperne.

LCHF Blomkålspizza
Blomkålspizzaen, et alternativ til den traditionelle pizza, er blot en af 70 opskrifter fra Jane Faerbers bog, "LCHF - spis dig mæt og glad", som giver en introduktion til LCHF-principperne og en række opskrifter, så du kan komme i gang med det samme.

Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jane Faerber
De bedste fra Madbanditten
Jane Faerber er forfatter til adskillige bestsellere om LCHF og KETO. Denne Læs mere
Fix din fordøjelse
Mange danskere har store problemer med fordøjelsen og lider, ofte i det Læs mere
Keto på 4 uger
Opfølgeren til bestselleren KETO. Her får man en overskuelig 4-ugers plan Læs mere
LCHF - brød og kager
Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, Læs mere
Mæt og slank med LCHF
Spis dig mæt og tab dig samtidig! LCHF(Low Carb High Fat) er en måde at Læs mere
Keto
KETO tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende,  Læs mere
Madglad
Jane Faerber giver et bud på 10 gode hverdagsvaner, der kan hjælpe til at  Læs mere
LCHF året rundt
LCHF-guruen Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer sikkert igennem Læs mere