LCHF året rundt
Hør uddrag

LCHF året rundt

Jane Faerber

Politikens Forlag
Står der bare altid en fødselsdag, en påskefrokost, en sommerferie eller en julemåned imellem dig og dine sunde vaner, så er dette den rigtige bog for dig.

Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester - uden at du nemt falder tilbage i gamle vaner. Du får hjælp til at gøre de sunde vaner til en livsstil, og ad den vej lykkes du med at opnå dine mål for både din vægt og sundhed.

Få:
  • Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt
  • Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter
  • Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester
  • Forslag til sukkerfri børnefødselsdag
  • Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo
  • Mere end 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarer
Vi starter i januar og spiser os igennem de mørke måneder i varmende vintermad. Vi lærer om, hvordan vi ved at give slip på idéen om en ny restriktiv slankekur i stedet får held med at gøre de sunde vaner varige og derved lykkes med at regulere vægten ned en gang for alle. Så kommer foråret og de mange helligdage, og vi spiser varme hveder og holder påskefrokost for familien. Vi taler om, hvordan vi navigerer i en verden, hvor hygge er lig med brød. Så går vi ind i sommeren, og her skal vi grille på terrassen og spise masser af grøn mad. Vi skal også tale om, hvordan vi kommer igennem sommerferien uden at falde tilbage i de gamle vaner. I efteråret tager vi på svampejagt, laver efterårsmad og holder børnefødselsdag uden sukker. Så rammer december, hvor vi går all in på LCHF-julegodteriet og inviterer til julehygge og laver sundere julemad med et twist. Vi lægger strategi for, hvordan vi kommer igennem december måneds mange arrangementer uden flere kilo på sidebenene. Til sidst runder vi året af med et brag af en festmiddag, når vi holder nytårsaften for vennerne med en overlækker 4-retters menu.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 270
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
ISBN: 9788740017588
Format: 173x240
Udk. 05. January 2015
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Henriette Ankerstjerne Herman
Bogen er grundig. Den er spækket med lækre billeder, opskrifter på alt, hvad hjertet begærer.
PCOliv.dk, Nina Ebdahl
I LOVE IT … Jeg vil give LCHF – Året rundt, mine varmeste anbefalinger med på vejen. Det er ikke ofte at en bog inspirer så meget på flere planer, som denne har inspireret mig. Står du foran en livsstilsændring og vil begynde på LCHF, så er dette bogen for dig. Men også hvis du er “gammel” i gårde med LCHF, så kan du få meget ud af bogen. Ro, fred, harmoni, inspiration, sundhed og balance. Det er hvad du kan finde i LCHF – Året rundt. Læs mere
Danskewebchicks, Kamilla Lykke Karberg
Jane Faerber demonstrerer endnu engang, hvorfor LCHF er blevet til den succes, som den er, og hvorfor hun står i spidsen som dronningen af LCHF. Hendes fjerde udgivelse er intet mindre end fantastisk, og jeg kan ikke vente med at få afprøvet endnu flere opskrifter fra denne bog. Bogen er som alle andre af Faerbers udgivelse lavet med fantastiske billeder, overskuelige opskrifter og et smukt layout. Jeg er fuldstændig vild med, at bogen kronologisk følger årets gang og at de mange opskrifter udspringer af de råvarer, som kan findes i de forskellige sæsoner. Læs mere
LCHF rundstykker
LCHF - Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!
 
Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi.
Læs mere
LCHF Råvarer
Forfatter til "LCHF -- Spis dig mæt og glad" Jane Faerber tager dig med i køkkenet og viser, hvad hun køber ind, når hun skal lave mad efter LCHF principperne.

LCHF Blomkålspizza
Blomkålspizzaen, et alternativ til den traditionelle pizza, er blot en af 70 opskrifter fra Jane Faerbers bog, "LCHF - spis dig mæt og glad", som giver en introduktion til LCHF-principperne og en række opskrifter, så du kan komme i gang med det samme.

Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jane Faerber
De bedste fra Madbanditten
Jane Faerber er forfatter til adskillige bestsellere om LCHF og KETO. Denne Læs mere
Fix din fordøjelse
Mange danskere har store problemer med fordøjelsen og lider, ofte i det Læs mere
Keto på 4 uger
Opfølgeren til bestselleren KETO. Her får man en overskuelig 4-ugers plan Læs mere
LCHF - brød og kager
Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, Læs mere
Mæt og slank med LCHF
Spis dig mæt og tab dig samtidig! LCHF(Low Carb High Fat) er en måde at Læs mere
Keto
KETO tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende,  Læs mere
Madglad
Jane Faerber giver et bud på 10 gode hverdagsvaner, der kan hjælpe til at  Læs mere
LCHF - spis dig mæt og glad
LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af Læs mere