Larverne - Pavens Yndling
Hør uddrag

Larverne - Pavens Yndling

Linus og hans venner har set frem til en hyggelig gaming-aften, men da deres spil pludselig bliver hacket af en mystisk person, som fortæller, at Linus’ fars liv er i fare, ændres alt. For at redde farens liv skal vennerne løse et mysterium, hvilket kommer til at kræve alle deres kræfter. Undervejs bliver de truet på livet, taget til fange og jagtet af amerikanske efterretningsagenter, og opgaven bliver kun vanskeligere af, at hverken deres forældre eller politiet må få noget at vide. Vennerne får uventet hjælp af medlemmer af en hemmelig klan og af en verdensberømt ekspert i sjældne sommerfugle, og det leder dem frem til den største gave, man kan få – sandheden.

Larverne – Pavens Yndling er Troels M. Palshofs første bog til børn. Han debuterede i 2017 med Sommerfugleklanen – Pavens Yndling, en spændingsbog for voksne, som er en del af handlingen i denne bog.

Bogen er testlæst af 150 begejstrede børn.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sideantal: 200
ISBN: 9788740049701
Format: ePub
E-bog Udk. 15. May 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen.dk
’Larverne’ er et godt valg til de børn der elsker spænding, fantasi, og en rigtig god historie. Hovedpersonen, er forfatterens egen søn, det personliggøre historien, for dem der klar over dette faktum. Det er rigtig godt at der er nogle forfattere der også husker at skrive nogle gode bøger til børnene. Det er vigtigt at få en god læsekultur allerede i en ung alder, dette kan være med til at hjælpe en videre, når man skal læse senere i livet. Læs mere
Dansk Biblioteks Center
En helt usædvanlig spændende fortælling. Sproget flyder let, og handlingen er skruet så forbandet godt sammen, at du næsten ikke kan holde op med at læse, før du når den sidste side.
Knikesboeger.dk
Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig igen, plottet tryllebandt mig … ’Sommerfugleklanen – Pavens Yndling’ er medrivende skrevet af Troels M. Palshof og sikke en debut. 5/6 bøger fra mig.
Litteraturhjørnet.dk, Nikoline, 11 år
’Larverne – Pavens Yndling’ er en slags krimi for børn, og den er både sjov og spændende, synes jeg. Jeg blev interesseret i bogen, allerede da jeg så dens flotte forside.
Downloads