Laksetrappen
Læs uddrag
Hør uddrag

Laksetrappen

Et skævt tilbageblik

Allan Olsen

Politikens Forlag
I efteråret 2015 udkom Allan Olsens debut som forfatter, erindringsbogen Tilfældigt strejfet, der blev en bestseller og modtog mange rosende anmeldelser. Nu kommer opfølgeren Laksetrappen – et skævt tilbageblik

Bogen tager veloplagt fat, hvor Tilfældigt strejfet slap. Men hvor Tilfældigt strejfet koncentrerer sig om opvækstårene, er Laksetrappen spundet om livet i og omkring musikken. En laksetrappe er den anordning, der hjælper fiskene forbi vandfald eller andre umulige forhindringer. Hvis altså man nærer et stædigt ønske om at svømme imod strømmen. Det er ad denne kompromisløse vej, Allan Olsen har bevæget sig gennem hele sin lange karriere.

Allan Olsen skriver levende og medrivende om de krasse læreår som værtshussanger, kvababbelserne med at finde fodfæste i musikindustrien og etableringen af et professionelt og ombejlet liv i showbizz. Som sin forgænger vrimler Laksetrappen med hæsblæsende anekdoter og underholdende nedslag i livet som entertainer – samt med rørende og velskrevne tilbageblik i privatlivet.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740052565
Format: 151x226
Udk. 15. marts 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Nanette Vabø Dimensions
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Henrik Siegel
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Allan Olsen
Tilfældigt strejfet
Allan Olsen er en højt estimeret sanger & sangskriver med et væld af Læs mere