Læseren i morgentoget
Læs uddrag

Læseren i morgentoget

Jean-Paul Didierlaurent

North Audio Publishing
Guylain Vignolles er typen, der helst vil glide i ét med tapetet. Han elsker at læse, men lever af det, han hader allermest, nemlig at makulere bøger. Sommetider lykkes det ham dog at redde enkelte sider ud af makuleringsmaskinen på den fabrik, hvor han arbejder. Disse sider – små uddrag af forskellige bøger – læser han op med høj og klar røst hver morgen i toget kl. 06:27.

Han bliver hurtigt et fænomen, og passagererne lytter til ham. En dag finder han et usb-stik i toget, der viser sig at indeholde en dagbog skrevet af en ung kvinde. Da han dykker ned i hendes historie, får det uventede følger, ikke kun for ham selv, men også for andre.

Læseren i morgentoget er en varm og livsklog roman om litteraturens magt til at ændre menneskers liv
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 22M
ISBN: 9788775715725
Format: Download MP3
Lydbog udk. 11. September 2023
Indlæst af: Bent Otto Hansen
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyske Medier, Arne Mariager
Vi skal huske navnet Jean-Paul Didierlaurent. Næste gang, det står på omslaget af en bog, er det om at købe i en fart og komme hjem for at læse.
Det er en prægtig roman.
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Christine Fur Fischer
Mens man læser, hører man næsten kendingsmelodien og den karakteristiske fortæller fra den enestående pariserfilm " Den fabelagtige Amélie fra Montmartre" fra 2001, og Guylain Vignolles er selv lidt af en Amélie-type.
 
 
 
 
-  evaluciamusicandliterature
Jeg var vild med denne roman. Den var skør, skæv, spændende og det var nemt at blive fanget af ordene, beskrivelserne og karaktererne.
Denne roman er i den grad anderledes end andet jeg før har læst. Den gav mig en fornemmelse af filmen "Amelié" i bogformat, blandet med litteratur, som ofte stiller flere spørgsmål end hvad de afslører. Læs mere
Bogblogger.dk, Jane Andersen
Læseren i morgentoget er blevet en international bestseller og det kan jeg godt forstå. Det er en fin, sød, morsom og letlæselig historie om flere elskelige og sympatiske franskmænd, hvis liv krydses. Den er på samme tid forudsigelig og overraskende. Læs den – det fortryder du ikke.
Downloads