Læseren i morgentoget
Hør uddrag

Læseren i morgentoget

Jean-Paul Didierlaurent

Politikens Forlag
Jean Paul Didierlaurents internationale bestseller Læseren i morgentoget appellerer umiddelbart til alle læsere, men især til de mange, der elsker at læse om de andre, der elsker at læse. Den har solgt mere end 240.000 eksemplarer i Frankrig og udkommer i 25 lande.
 
Guylain Vignolles er en af verdens stille eksistenser, der helst vil glide i ét med tapetet. Han lever af det, han hader mest af alt, nemlig at makulere bøger. Det lykkes ham dog somme tider at redde enkelte sider ud af det store makuleringsmonster af en maskine på den fabrik, hvor han arbejder. Disse sider - små uddrag fra alle mulige forskellige bøger - læser han op med høj og klar røst hver morgen i toget kl. 06:27.

Han bliver hurtigt et fænomen, og folk lytter til ham. En dag finder han et usb-stik i toget, der viser sig at indeholde en dagbog, skrevet af en ung kvinde. Da han begynder at efterforske hendes historie, får det uventede følger, både for ham selv og for et par af de andre uforglemmelige personer i denne roman.
En humoristisk og livsklog roman om, hvordan litteraturen har magt til at berøre og ændre menneskers liv.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 100
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740042276
Format: 138x202
Udk. 15. January 2019
3. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Mørk / Visuel Kommunikation
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyske Medier, Arne Mariager
Vi skal huske navnet Jean-Paul Didierlaurent. Næste gang, det står på omslaget af en bog, er det om at købe i en fart og komme hjem for at læse.
Det er en prægtig roman.
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Christine Fur Fischer
Mens man læser, hører man næsten kendingsmelodien og den karakteristiske fortæller fra den enestående pariserfilm " Den fabelagtige Amélie fra Montmartre" fra 2001, og Guylain Vignolles er selv lidt af en Amélie-type.
 
 
 
 
-  evaluciamusicandliterature
Jeg var vild med denne roman. Den var skør, skæv, spændende og det var nemt at blive fanget af ordene, beskrivelserne og karaktererne.
Denne roman er i den grad anderledes end andet jeg før har læst. Den gav mig en fornemmelse af filmen "Amelié" i bogformat, blandet med litteratur, som ofte stiller flere spørgsmål end hvad de afslører. Læs mere
Bogblogger.dk, Jane Andersen
Læseren i morgentoget er blevet en international bestseller og det kan jeg godt forstå. Det er en fin, sød, morsom og letlæselig historie om flere elskelige og sympatiske franskmænd, hvis liv krydses. Den er på samme tid forudsigelig og overraskende. Læs den – det fortryder du ikke.
Downloads