Læg verden bag jer
Hør uddrag

Læg verden bag jer

Rumaan Alam

Politikens Forlag
Amanda og Clay er taget på ferie til Long Island, i nydelsesfuld forventning om at lægge afstand til hverdagen i New York, kvalitetstid med deres to teenagebørn og en smagsprøve på det gode liv i den afsidesliggende luksusvilla de har lejet for en uges tid. Men en sen aften banker det på døren. G.H. og Ruth er et ældre ægtepar – det er deres villa, og de er grebet af panik. Et pludseligt strømsvigt har mørklagt Manhattan, siger de. Men herude på landet, hvor tv’et nu har sort skærm, internettet er nede, og der ingen mobildækning er, er det svært at vide, hvad man skal tro.

Kan Amanda og Clay stole på parret – og omvendt? Hvad er der sket i New York? Er ferievillaen, isoleret fra al civilisation, egentlig et ufarligt sted for de to familier? Og kan de være trygge i hinandens selskab?

Læg verden bag jer er en urovækkende pageturner om isolation og privilegier, klasse og race. Med lydhørhed, vid og elegance kaster Rumaan Alam et knivskarpt blik på den tid, vi lever i lige nu.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740070095
Format: 135x210
Udk. 10. June 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  krimiormen.dk
Litteratur, der brænder sig dybt ind i sjælen.
 
 
 
 
-  Bogglaede (IG)
Fængslende, bemærkelsesværdig og mesterligt.
 
 
 
 
-  Denbettebogorm (IG)
‘Læg verden bag jer’ er hurtigt læst - og sent glemt
bogblogger.dk
”Usikkerheden og panikken siver ud af siderne, og der er flere ting, man som læser ikke forstår. Måske er det et slags bevidst meta-lag fra forfatterens side, der har til formål at kanalisere den frustration bogens karakterer har over i læseren? Det er frustrerende, men også lidt genialt.”
Downloads