Ladycool
Hør uddrag

Ladycool

Emilia van Hauen

Politikens Forlag
Mange kvinder elsker sko, tv-serier og at udveksle livshistorier. Og ligeså mange kvinder føler, at de i stedet hellere burde mene en hel masse om konflikten i Mellemøsten, kende det nyeste IT-gear eller kunne lire de ti mest toneangivende direktører af.

På trods af at vi i dag kan bryste os af formel ligestilling på en række områder, har det stadig ikke ligeså høj status at være kvinde som at være mand. I stedet forsøger kvinderne at kopiere mænds adfærd og interesser for at føle sig værdifulde. Og fordi kvinderne skammer sig over, hvem de egentlig er, lyver de bl.a. om, hvor mange mænd, de har været i seng med, hvor meget tøj de har købt, eller om de overhovedet er sure eller ej.

Ladycool er Emilia van Hauens stærke bud på, hvordan kvinder kan slippe skammen og føle sig frie, vigtige, elskede og smukke, fortalt gennem hendes egen livshistorie. For ifølge forfatteren står verden overfor en social revolution, hvor det feminine er ved at få samme høje status som det maskuline, fordi der er brug for det, som traditionelt har været knyttet til kvinden. Men i en nutidig udgave, der spiller sammen med de maskuline egenskaber, som de fleste moderne kvinder dygtigt har taget til sig.

En underholdende og tankevækkende bog til alle, som har mod på at udfordre forestillingen om, at kvinder, der aktivt søger det feminine, naturligvis også angler efter et liv med forklæde, tilbudsaviser og søstjernesex.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788740015942
Format: ePub
E-bog Udk. 07. March 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Bjarke Johansen Photography
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Downloads