Lad os håbe på det bedste
Hør uddrag

Lad os håbe på det bedste

Carolina Setterwall

En morgen finder Carolina sin mand død i sengen. Der står hun midt i deres småfrustrerede hverdagsliv, med ét slag enke og enlig mor til deres lille søn. 

I to stærke spor, der krydsklippes, fortæller Carolina Setterwall historien fra dengang, de mødtes, til den fatale morgen, og om månederne efter hans død.

Carolina er 30 år og ønsker sig en familie, da hun møder den mere tøvende og tænksomme Aksel. De bliver vildt forelskede, men støder ofte sammen i deres forskellighed. Mens han har brug for tid, presser hun på.

Skyldfølelsen rammer hende hårdt midt i sorgen, og det samme gør  behovet for at huske og forstå Aksel, og alt det, der skete mellem dem i de år, de fik sammen.

Lad os håbe på det bedste er en lysende beretning om kærlighed. Om overgangen fra boblende forelskelse
til at blive et par, forældre, en familie. Og det er en frygtløs ransagelse, ikke bare af døden, men også af livet og alle vores forventninger til det. Usminket, ærlig, barsk, smuk og bevægende.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740053852
Format: ePub
E-bog Udk. 17. januar 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Nete Harsberg
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Setterwalls bog er knivskarp og så modig, at man næsten ikke forstår, hvordan hun tør … En kuldegysfremtvingende bog, som løfter sig over sorgen på fineste vis.”
 
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
”Én af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst … Vi bliver inddraget i hendes rå sorg, vrede, skyldfølelse, bitterhed, frygt og afsavn – alt sammen helt uden filter. Og det er netop dette, der gjorde historien så ægte og levende … Herudover vil jeg faktisk også anbefale den til andre fagfæller, der også arbejder med mennesker i sorg og krise, eller pårørende til personer, der lige har mistet, da den giver et flot indblik i nogle af de følelser, efterladte kan stå med efter et pludseligt dødsfald.” Læs mere
RandiGlensbo.dk, Randi Glensbo
”En af den slags bøger, man ikke kommer til at glemme igen. Den trænger helt ind under huden. Den flytter ind i hjertet for at blive. Hele historien er fortalt så hudløst og uden omsvøb, at man ikke kan undgå at tage de personer, den handler om, til sig og holde af dem … Jeg har aldrig før læst en bog, der så fint sætter ord på, hvor svært det er at leve uden – men også at leve med – den man elsker. En af de bedste, mest rørende og mest vedkommende bøger, jeg nogensinde har læst.” Læs mere
Litteratursiden.dk, Barbara Rugholm Hessellund
”Ærlig og usminket autofiktion … Carolina Setterwall skriver om sorgens mange nuancer, men også om kærligheden, familielivet og forventningerne til livet før og efter det pludselige dødsfald. De præcise og næsten fotografiske erindringer fra fortiden er fine og nuancerede … Kærlighedshistorien er på ingen måde romantiseret, og det er med til at løfte romanen, ligesom beskrivelserne af forfatterens sorgproces og tanker, også de mindre pæne.” Læs mere
Modemagasinet IN, Anna Møller
”Bogen er lige så meget en roman som en slags ærlig dagbog, og den nøgne selvransagelse er rørende læsning. Skyldfølelse, sorg og svimlende kærlighed forenes på modig vis, og den personlige debut, der fik strålende anmeldelser i hjemlandet Sverige, er indtil videre solgt til udgivelse i 24 lande. Hold lommetørklædet tæt på og forbered dig på en stærk læseroplevelse.” Læs mere
Downloads