Lad de små børn
Hør uddrag

Lad de små børn

Adam Creed

Politikens Forlag
Velkommen til efterforskningsleder Will Flagstaffes dystre univers, hvor ingen kan føle sig sikker. Flagstaffe, også kendt som ”Staffe”, har været ude for lidt af hvert, og kæmper dagligt med sine indre dæmoner. Hans forældre blev dræbt af en bombe på Bali 20 år tidligere, og drevet af tanker om hævn og retfærdighed opklarer han nu blodige forbrydelser i Londons barske gader. 
 
Jobbet er næsten blevet rutine for ham, men et særligt bestialsk drab vender op og ned på det hele. En pædofilidømt mand findes myrdet på brutal vis i en lejlighed i London, og det bliver hurtigt klart, at en blodtørstig hævner er løs. Men i modsætning til Staffe er det ikke alle der mener, at morderen bør findes…

I Lad de små børn bliver Staffe stillet over for et alvorligt dilemma, når han kaster sig ud i opklaringen af en række blodige mord på pædofile – mord der af mange bliver betragtet som skinbarlig retfærdighed. For hvor langt kan forældre gå for at beskytte deres børn? Og hvordan beskytter man som politimand de mennesker, man i virkeligheden afskyr?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740027327
Format: ePub
E-bog Udk. 27. October 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Peter Rønnov-Jessen
Downloads