Kysser himlen
Læs uddrag

Kysser himlen

En jagerpilots historie

Thomas Kristensen

Thomas Kristensen (MET) er en af Danmarks mest erfarne jagerpiloter. I denne bog tager han læseren med på en rejse gennem et liv, som har sit udspring i skyggen af den første månelanding.

Thomas Kristensen vokser op i rolige omgivelser på Amager, men teenageårene og fodboldspillet på Fremad Amagers baner bliver afløst af en tilværelse på den anden side af lydmuren. Som 23-årig kan han kalde sig pilot og for første gang spænde sig fast i ACES II katapultsædet i et F-16 jagerfly.

Kysser himlen giver et helt særligt indblik i tilværelsen som jagerpilot i det danske flyvevåben. MET fortæller blandt andet om uddannelsen samt træningen i Europa og Nordamerika, om udstyret, teknikken og ikke mindst om et unikt broderligt kammeratskab i jagereskadrillerne. Som den eneste danske jagerpilot har MET deltaget i samtlige de krige, som de danske F-16 fly har været en del af. Bogen tager læseren med ind over Balkan, Afghanistan, Libyen og Irak og giver en sjælden indsigt i moderne luftkrig.

Kysser himlen er en elementært spændende og bevægende beretning, der eminent beskriver det berusende og storslåede i at se verden fra oven, men samtidig også skildrer de dybe følelser og komplekse refleksioner, der opstår i slipstrømmen af at være spydspids i dansk krigsdeltagelse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Spilletid: 13T 46M
ISBN: 9788740041132
Format: Download MP3
Lydbog udk. 23. October 2017
Indlæst af: Peter Carstens
Anmeldelser og omtale
Apropos Jammerbugten
Spænd dit mentale sikkerhedsbælte og følg med MET på rejser, du garanteret aldrig vil opleve i virkeligheden.
Bogblogger.dk, Andreas Krog
En ganske gedigen fortælling, der beviser, at almindelige mennesker godt kan skrive en mere end 420 sider lang erindringsbog halvvejs gennem deres liv, Hvis de har oplevet noget ekstraordinært og er i stand til at berette levende og fængende om det. Og det er MET. ’Kysser himlen’ er den perfekte julegave til lillebror, far eller ægtemand – og den kan også læses af kvinder. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Kristensen
Merlin
Henning Kristensen, Thomas Kristensen
Et unikt indblik i de dramatiske missioner Flyvevåbnets troppetransport- og Læs mere