Kvinden med dødsmasken
Læs uddrag
Hør uddrag

Kvinden med dødsmasken

Mads Peder Nordbo

Politikens Forlag
Tredje selvstændige bind i Mads Peder Nordbos gysende kolde bestseller-serie.

En mand findes død på bunden af en brønd ved de gamle vikingeruiner i Sandnæs i Grønland. Da politiet opdager, at manden for nylig er blevet dræbt af en kvinde, der har været død og begravet i mere end et halvt år, spreder frygten sig i det lille, arktiske samfund. Kan morderen være en levende død? En Qivittoq? En mytisk, grønlandsk skabning, hvis eneste mål er hævn.

Politiet retter fokus mod den unge inuitkvinde Tupaarnaq, der har siddet fængslet for drabet på sin far og nu er forsvundet. Hendes eneste ven, journalisten Matthew Cave, føler sig presset til at hjælpe med at finde hende. Han rejser til Danmark for at blive klogere på hendes fortid gennem den psykolog, der behandlede hende, mens hun sad i fængsel.

Matthew finder ud af, at Tupaarnaq ikke er den, han troede, hun var, og han rejser foruroliget tilbage til Grønland kun for at opdage, at der er dukket flere lig op – alle tilsyneladende dræbt af den døde kvinde. Da Matthew en morgen vågner op indsmurt i blod, må han sande, at han nu selv er både mistænkt og jaget vildt.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740058352
Format: ePub
E-bog Udk. 16. august 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mads Peder Nordbo
Pigen uden hud
Matthew Cave har sluppet sit tag i livet efter at have mistet sin kæreste Læs mere
Kold angst
Matthews far var som ung en del af et eksperiment på Thulebasen, som endte Læs mere