Kvinden i graven
Hør uddrag

Kvinden i graven

Julia Heaberlin

Politikens Forlag
Da den sekstenårige Tessa bliver fundet i en grav på en mark i Texas, har hun kun med nød og næppe overlevet en seriemorder. Hun har meget lidt erindring om, hvordan hun er havnet der, men hendes vidneudsagn sender en mand på dødsgangen.

I graven finder man ligresterne fra tre andre piger. Tessa er eneste overlevende – den ’heldige’ af de fire ofre, som pressen hurtigt døber ’de sortøjede blomster, efter de blomster, der bredte sig som et gult tæppe over deres grav.

Tyve år senere fi nder Tessa de samme blomster lige uden for sit soveværelse, og nu er hun ikke i tvivl om, at hun igen  trues på livet. Hun tvinges til at huske tilbage og gennembryde den mur af hemmeligheder, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Har hun dømt en uskyldig til døden? Er det den rigtige morder, der forsøger at skræmme hende? Og hvem er det, der interesserer sig så meget for hendes teenagedatter?

En intens og dybt original psykologisk domestic noir-thriller om en ung kvinde, der kæmper for sig selv og for sit barn, mens hun genoplever de hårrejsende erindringer, der ligger gemt under et blomsterhav på en mark.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
ISBN: 9788740032161
Format: ePub
E-bog Udk. 24. May 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Rebecca Bailey
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Gyseligt god
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
En særdeles velskrevet thriller, som satte sig i i min krop ret hurtigt. Som en svag sitren i rygraden, en konstant blanding af spænding og ængstelse for, hvad næste side ville bringe ... Føj for en fantastisk læseoplevelse. Gad vide, hvornår den insisterende spænding forlader min krop helt?
 
 
 
 
-  Bognørden.dk
Kvinden i graven er en super thriller, tempoet er langsommeligt, personportrætterne er dybe og solide - dette er en af de romaner, der er med til at fastholde genren i toppen af min favoritliste. Afgjort en af sommerens must reads.
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
Det er et skarpt setup, amerikanske Julia Heaberlin har kreeret til sin krimi.
God-bog.dk
Plottet er skruet rigtigt sammen, og historien er spændende og særdeles velfortalt. Jeg kan godt forstå, at den er solgt til udgivelse i flere lande.
Kære dig
Hele tiden skulle jeg lige læse et kapitel mere, og så et mere, og så liiiiiige lidt mere, indtil der ikke var flere, og bogen var slut. Jeg var total opslugt og prøvede hele tiden selv at komme med forklaringer og gætte hvem/hvad/hvor, men jeg kunne på ingen måde regne plottwistet ud.
Frk. Bogorm
Der sker en masse mærkelige og uhyggelige ting og bogen er svær at lægge fra sig … Det var spændende læsning hele vejen igennem, den gav tilpas med hjertebanken og spekulationer.
Jeg synes den var god og slutningen ret overraskende.
Krimihjerte
En anderledes thriller. Allerede da jeg læste prologen var jeg fanget af fortællingen … yderst velskrevet, nærværende og spændende.
Bogblogger, Maiken Kjær Svare
Forfatteren Julia Heaberlin har skruet plottet godt sammen, og bevæger sig elegant mellem Tessas to aldre. Det er en meget spændende thriller og en forfatter jeg skal læse mere af.
Litteratursiden, Anne Juul Andersen
Intens, spændende og original psykologisk thriller, der er svær at lægge fra sig. Sikke en god læseoplevelse!
Downloads