Krydret
Læs uddrag
Hør uddrag

Krydret

Anne Hjernøe, Ditte Ingemann

Politikens Forlag
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.

Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for sund mad med vægt på det grønne – og det må gerne smage af noget. I deres køkken er det ikke de nordiske smage, der dominerer. De er mere betaget af det arabiske/nordafrikanske/mellemøstlige køkken, som formår at bruge masser af varme krydderier på en meget afstemt måde.

Dette er en bog med hverdags- og gæstemad med masser af skøn smag. Det er krydret uden at være stærkt og mildt uden at være kedeligt. Retterne er bare nænsomt krydret med sikker hånd, så der ikke er tvivl om, at her er alle grundsmagene på spil, så ens smagsløg bliver glade, og maden mætter bedst muligt.

Retterne er også inspireret af Mellemøsten, men Anne og Ditte har lavet dem på deres måde, hvor de har mikset råvarer fra både nord og syd, og hvor de fx laver mange flere sprøde ting, end man ville gøre andre steder, så maden fremstår moderne, aromatisk og sanselig og ikke mindst mere grøn.

Hvis man drømmer om krydrede simreretter, fladbrød med fyld, smukke, sprøde salater, aromatiske fiskeopskrifter og vidunderlige desserter, så kan man altså med fordel starte her. Ud over de mange lækre retter rummer bogen også et væld af bløde, krydrede dips, sprøde brød, hjemmelavede krydderblandinger og fermenterede lækkerier. Alt sammen lavet med råvarer, som kan købes alle vegne.

Alle de smukke billeder i bogen er taget af den engelske fotograf, David Loftus, bl.a. kendt fra alle Jamie Olivers kogebøger, on location i solfyldte Marokko, blandt velduftende appelsiner og glinsende granatæbler, hvilket gør bogen værd at eje alene for billedsidens skyld.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740051018
Format: ePub
E-bog Udk. 28. september 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: David Loftus
Forlag: Politikens Forlag
På vej
Krydret
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anne Hjernøe, Ditte Ingemann
Sunde salater
Mangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen Læs mere
Vegetar
Både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken Læs mere
Hverdag
Den populære kogebogsforfatter og tv-vært giver sit bud på en sund og Læs mere
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget Læs mere
Grill & grønt
Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Anne Læs mere
Politikens bog om kryddersnaps
Alt det man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. I Læs mere
24 opskrifter til jul
Små, hyggelige hjemmelavede ting at spise er med til at sætte prikken over Læs mere
Sunde grønne retter
Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er Læs mere