Kontrakt med gud
Hør uddrag

Kontrakt med gud

Juan Gómez-Jurado

Politikens Forlag
Den katolske præst og hemmelige agent Anthony Fowler opsøger en nazistisk krigsforbryder som lever under pseudonym p.g.a. sine grusomme forsøg med jødiske børn under krigen. Fowler vil slå en handel af: Mod at undlade at afsløre mandens sande identitet kræver han et gammelt alterlys overtrukket med guldfiligran. Det er dog ikke guldet, som interesserer Fowler, men det fragment af et kort, som er støbt ind i lyset. 

Snart er fader Fowler involveret i en ekspedition til Jordans ørken med det formål at finde Pagtens Ark, Moses tavler med de ti bud. Ekspeditionen organiseres og finansieres af en mystisk multimillionær, og udover Fowler, som er Vatikanets officielle observatør, en række teknikere og arkæologer deltager journalisten Andrea Otero, der tror hun skal skrive sit livs historie.

Men der er en forræder i blandt dem, og ekspeditionen bliver hurtigt forfulgt af uheld og underlige dødsfald. En forræder med stor viden om ekspeditionen og forbindelser til en magtfuld terrororganisation, som for alt i verden vil forhindre at Pagtens Ark kommer for dagens lys.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740030907
Format: ePub
E-bog Udk. 05. February 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Juan Gómez-Jurado
Forræderens mærke
Juan Gómez-Jurado
Gibraltarstrædet 1940. Under en voldsom storm redder kaptajn Gonzáles en Læs mere
Spion for Gud
Juan Gómez-Jurado
Pave Johannes Paul II er død, og kardinalerne er kaldt til Vatikanet for at Læs mere