Kongetro
Læs uddrag
Hør uddrag

Kongetro

Tobias Bukkehave

Politikens Forlag
En død iransk programmør. En forsvundet dansk topmodel. En tysk industrimagnat.

Specialagent Tom Cortzen bliver modvilligt involveret i en sag, der ikke bare ripper op i det internationale samfund, men også hans egen fortid.

En iransk socialite og topprogrammør er blevet myrdet om bord på en lystyacht ud for Dubais kyst. En sag, der egentlig ikke berører Danmark, var det ikke, fordi iranerens danske modelkæreste er forsvundet. Diplomatdatteren Julie Severin formodes dræbt, men hendes lig er angiveligt nøglen til sagen, der trækker tråde langt ind i det internationale samfund.

Tom Cortzen har ikke været i Danmark i to år, da hans far pludselig dør, og han må haste hjem til begravelsen i Humlebæk. Tom har i nogle år freelancet for CIA og mere eller mindre vendt sit fædreland ryggen, men da han under ceremonien bliver kontaktet af Forsvarets Efterretningstjeneste vækkes noget til live i hans indre. Splittet mellem faderens livslange nationalistiske kamp for Gud, konge og fædreland og sit eget opgør med samme bliver han i nationens tjeneste sendt til Dubai for at finde kvinden. Sporene ender hurtigt blindt, og før han får set sig om, er han selv jaget vildt.

Kongetro er en vild, nervepirrende og intelligent spændingsroman om magtmisbrug, konspiration og nationalisme i en verden, hvor grænserne i stigende grad trækkes hårdere og hårdere op.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740048711
Format: 145x220
Udk. 20. april 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
På vej
Downloads