Med Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt!
Bogen præsenterer et skønt eldorado af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som karamel, trøffel, marcipan, fondant m.m. Efter en grundig vejledning i fremstilling af konfekt i almindelighed og behandling af chokolade giver bogen opskrifter på mange typer konfekt med marcipan, chokolade, trøffel og knas –f.eks. skønne chokoladefrøer og spicy konfekt.
Husk, konfekt kan nydes året rundt – ikke kun i juletiden. De både smukke og velsmagende lækkerbiskener vil bl.a. være perfekte
følgesvende til enhver god kop kaffe eller te.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
Se flere forhandlere
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 110
ISBN: 9788740030211
Format: ePub
E-bog Udk. 04. December 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag