Kokken der holdt op med at rødme
Læs uddrag

Kokken der holdt op med at rødme

Martin Kongstad

Politikens Forlag
Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng.

Men der er langt igen.

Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil.

Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet  grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder.

Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 169.00
ISBN: 9788740052923
Format: Download MP3
Lydbog udk. 20. november 2018
Indlæst af: Claes Kasper Bang
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
”Suveræn læseoplevelse.”
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Christian Møgeltoft
”Ny roman spidder tidsånden lige på hummergaflen. Det er en ren køkkenthriller, Kongstad har skruet sammen. Det er mere spændende end nogen bloddryppende krimi.”
Weekendavisen
”Martin Kongstad er en mester, når han fortæller sladderhistorier fra et københavnsk kulturaristokrati.”
Claes Bang indlæser
Claes Bang har indlæst lydbogen til Kokken der holdt op med at rødme. Vi forsøgte at filme en lille bid i lydstudiet, og det var ærlig talt svært ikke at rødme bare lidt.
Herman og Kongstad
Thomas Herman er kok og han er glad for Martin Kongstads bog Kokken der holdt op med at rødme.
Herman og Kongstad
Her fortæller Martin Kongstad om Kokken der holdt op med at rødme. Det er Thomas Herman der interviewer.
Downloads