Kokken der holdt op med at rødme
Læs uddrag
Hør uddrag

Kokken der holdt op med at rødme

Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng.

Men der er langt igen.

Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil.

Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet  grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder.

Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740038781
Format: ePub
E-bog Udk. 20. november 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
På vej
Downloads