Kokken der holdt op med at rødme
Hør uddrag

Kokken der holdt op med at rødme

Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng.

Men der er langt igen.

Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil.

Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet  grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder.

Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740038781
Format: ePub
E-bog Udk. 20. November 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Magasinet Søndag
’Stærkt underholdende, fascinerende og vildt spændende roman.’
 
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
”Suveræn læseoplevelse.”
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Christian Møgeltoft
”Ny roman spidder tidsånden lige på hummergaflen. Det er en ren køkkenthriller, Kongstad har skruet sammen. Det er mere spændende end nogen bloddryppende krimi.”
Weekendavisen
”Martin Kongstad er en mester, når han fortæller sladderhistorier fra et københavnsk kulturaristokrati.”
Downloads