Knivskarp
Hør uddrag

Knivskarp

Fra normal til genial - træn din hjerne på 6 uger

Mikael Birkkjær, Troels W. Kjær

Politikens Forlag
Få bedre hukommelse, stærkere koncentrationsevne og større overblik.
 
Hvad gør du, hvis du ønsker mere fysisk styrke, større udholdenhed og en slankere krop? Du lægger kosten om og motionerer.
 
Men hvad gør du, hvis du ønsker dig en skarpere hjerne; en (endnu) bedre hukommelse og en øget koncentrationsevne? Sandsynligvis ikke noget. Du tænker, at du nu engang er, som du er.
 
Men ny forskning viser, at hjernen kan ændres. Vores tankegange, holdninger og adfærd er ikke statiske karaktertræk, men (indgroede) vaner, der kan forandres. Med de rette øvelser kan du optimere din hjerne. Permanent.

I Knivskarp er hjerneforsker Troels W. Kjær og skuespiller Mikael Birkkjær gået sammen om at dokumentere, at hjernen vitterlig kan forandres gennem træning. Troels W. Kjær beskriver, hvordan hjernen er bygget op, og hvordan den dirigerer vores tanke- og handlemønstre. Han præsenterer dig samtidig for en række øvelser, der kan styrke din evne til at holde fokus, bevare overblikket under pres og huske det vigtigste og samtidig sortere unødvendige informationer fra.

Mange af øvelserne indgår i det 6-ugers træningsprogram, som Mikael Birkkjær har gennemgået. Vi følger ham gennem hele forløbet, hvor han udfordres både mentalt og fysisk med blandt andet ord-, tal- og billedopgaver, som skal løses under tidspres, en række sociale stress-øvelser foruden fysisk træning og 'hjernekost'. Og for at dokumentere effekten af træningsprogrammet er Mikael Birkkjær blevet testet både før, under og efter forløbet af en neuropsykolog.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740017069
Format: ePub
E-bog Udk. 13. October 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Lektørudtalelse, Jette Landberg
Et spændende eksperiment og et opmuntrende resultat, der her bevises med nogle særdeles udfordrende øvelser.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mikael Birkkjær, Troels W. Kjær
Gik Einstein til fitness?
Jeppe Kyhne Knudsen, Troels W. Kjær
Hjerneforsker Troels W. Kjær præsenterer den nyeste forskning inden for, Læs mere
Klæbehjerne
Anne Mette Futtrup, Troels W. Kjær

Med Klæbehjerne kan man træne sin hukommelse med tre omfattende Læs mere