Klub Vollmer
Hør uddrag

Klub Vollmer

Columbus Leth, Jesper Vollmer

Politikens Forlag
Online-kokkeskolen Klub Vollmer, hvor man lærer at lave mad, er en stor succes.
Nu kan man få opskrifterne og flere til i denne ordentlige moppedreng af en kogebog spækket med god mad og velsmag. Til hver opskrift kan man aktivere en film via en QR-kode og dermed følge med, når Jesper Vollmer tilbereder retten.

Den populære abonnementsbaserede online-madklub er startet af kokken Jesper Vollmer, der i en årrække var køkkenchef i Kongehuset, og som siden blev kendt på tv, hvor han med stort lune lærte almindelige danskere at lave aftensmad. Nu kan både medlemmer og ikke-medlemmer få glæde af Jespers mange fantastiske madopskrifter i denne lækre kogebog, som han har lavet med sin makker, fotografen Columbus Leth.
Mange kører i ring med de samme 7-10 retter, de kender til hudløshed, og tanken bag kokkeskolen er, at man her kan få inspiration til maden samt gode tips og teknikker. Som medlem af klubben modtager man hver uge en opskrift og en video, hvor man trin for trin kan følge Jesper Vollmer tilberede ugens ret.
Det er retter, der ikke kræver lang tid i køkkenet i hverdagen, til dage uden kød, til når vennerne lige kommer forbi samt til weekenden med tid til at hygge ved komfuret eller lave simreretter, der står og passer sig selv. Det er opskrifter på fx vitello tonnato, jordskokkesuppe, tatar med pomfritter, butter chicken og hel kalveskank. Men der er også fundet plads til gamle klassikere som fx boller i karry, forloren hare, lasagne, frikadeller og pizza – vel at mærke i Jespers egne versioner. Endelig er der også opskrifter på bagværk som fx rugbrød, brød, koldhævede boller og kager.Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740075274
Format: ePub
E-bog Udk. 07. October 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Columbus Leth, Jesper Vollmer
To sider af samme smag
Jesper Vollmer
Hverdagsmad behøver ikke at være kedelig, og gæstemad behøver ikke at være Læs mere