Klimaguiden
Læs uddrag

Klimaguiden

Red verden lidt hver dag

Anders Nolting Magelund, Anna Fenger Schefte

Politikens Forlag
Nemme og helt konkrete råd til, hvordan man som almindelig dansker kan leve mere klimavenligt og yde sit eget bidrag til at redde kloden.

Klimakrisen er på alles læber, og stadig flere danskere vil gerne leve klimavenligt og ændre rutiner, vaner og forbrug, hvis det kan skabe en bedre fremtid, for vores efterkommere. Men hvordan gør man? Mange oplever stor forvirring omkring, hvad en ’klimavenlig hverdag’ og et ’klimavenligt forbrug’ egentligt er.

Forfatterne er erfarne klimajournalister og har ryddet op i undersøgelser, klimaråd, der peger i mange retninger, rapporter og halve og hele sandheder i debatten og har underbygget deres grundige research med de mest præcise tal og nyeste data. Klimaguiden er således en uundværlig guide i forhold til at blive klogere på, hvad vi selv kan gøre, og hvad der har størst effekt og giver praktiske råd til små og lidt større greb i hverdagen.

Bogen er bygget overskueligt op i kapitler, der hver handler om en vigtig del af vores tilværelse som mad, bolig, transport, penge, rejser og tøj. Kapitlerne gennemgår alt, hvad der er relevant at vide inden for hvert område og giver konkrete råd til, hvordan livet kan indrettes klimavenligt.

Danskerne har verdens syvende største CO2-forbrug pr. indbygger, og den enkelte kan gøre en forskel i sin hverdag. Klimaguiden viser hvordan.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 3T 53M
ISBN: 9788740058475
Format: Download MP3
Lydbog udk. 22. August 2019
Indlæst af: Anders Nolting Magelund, Anna Fenger Schefte
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Herning Folkeblad, Henrik Øster-Jørgensen
Bogen gør det fuldstændigt uoverskuelige mere overskueligt. Er du bekymret for klimaet og interesseret i at gøre en forskel, så er »Klimaguiden« fuldstændig uundværlig. Den giver et glimrende overblik over de udfordringer, der står foran os alle - og byder også på løsninger og henvisninger til, hvor man kan få mere at vide.. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Emmas Bogreol
Meget vigtige guide … hvordan man kan håndtere det at skulle være et mere klimavenligt individ.
Bogsyn.dk
Der er rigtig, rigtig mange superråd og emner at forholde sig til i den røde bog her … En venligt skrevet og særdeles oplysende bog.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anders Nolting Magelund, Anna Fenger Schefte
Den store klimabog
Bogen til børn fra otte år, der vil vide alt om klimaet, og være med til at Læs mere