Kirsten Skaarup har skrevet mere end 25 grønne kogebøger. Bedst kendt er bestselleren Vegetarisk køkken, der er udkommet i mere end 100.000 eksemplarer, og Det helbredende køkken. Hendes seneste udgivelse er Powerfood revolutionen – detox kroppen, boost immunforsvaret og få masser af energi. Kirsten Skaarup har i en årrække været formand for Kvindelige Eventyrers Klub. Hun blogger om sund, klimavenlig og smuk mad på siden www.kirstenskaarup.dk.
Nudelsuppe fra Laos
I denne video tilbereder Kirsten en nudelsuppe fra Laos. Supper & co. har ideer til nye, spændende og lækre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange år rejst over det meste af kloden på jagt eft er opskrift er til det danske køkken. Her er masser af nytænkning til hurtig, smuk og opbyggende mad, der smager fantastisk. Læs mere
Orientalsk gazpacho
I denne video tilbereder Kirsten en orientalsk gazpacho. Supper & co. har ideer til nye, spændende og lækre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange år rejst over det meste af kloden på jagt eft er opskrift er til det danske køkken.
TOP  ▲
Bøger af Kirsten Skaarup
Supper & co.
Glem alt om juicer og juicing. Supper er det nyeste inden for powerfood. Læs mere