Kim Kanin på drømmerejse
Hør uddrag

Kim Kanin på drømmerejse

Farnoush Bassri

Politikens Forlag
Der er ofte store følelser på spil i kroppen hos et barn i børnehavealderen. Det kan være svært at styre alle tanker og fornemmelser – hvad skal man stille op, når vreden, glæden eller frygten fx banker på?
Kim Kanin på drømmerejse giver et varmt og nærværende bud på, hvordan hele familien kan lære at regulere og acceptere de følelser, der følger med dagens mange indtryk.


Bogen består af fire fortællinger – en for hver årstid – hvor barnet selv er hovedpersonen på en rejse gennem naturen, der udforsker følelser og kropslige fornemmelser. Bogen er gennemillustreret  i stemningsfulde  akvareller, og efter hver drømmerejse findes nogle spørgsmål, der lægger op til dialogisk læsning og sætter den historie, barnet lige har hørt, i perspektiv til dets eget følelsesliv. I det sanselige samspil med naturen øver barnet sig på at forstå egne følelser og blive bedre til at mærke sig selv.


Kim Kanin er en brun skovkanin med lange, bløde ører. Barnet inviteres til at tage Kim i øret og følge med på en tryg og fantasifuld drømmerejse. Tag en dybog rolig vejrtrækning, og kom med!
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 72
ISBN: 9788740071344
Format: ePub
E-bog Udk. 22. April 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Lea Letén
Forlag: Politikens Forlag
Downloads