Keto
Hør uddrag

Keto

Politikens Forlag
KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur – også stadig flere almindelige mennesker har glæde af KETO, når de vil tabe sig.

KETO tager over, hvor palæo, low carb og LCHF slap, og tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende, reducere appetitten og skabe vægttab nemt og ligetil. Jane Faerber har anvendt metoden til rådgivning af flere tusind klienter i sine populære vægtt absforløb, og i denne bog guider hun læseren til at bruge KETO til at få succes med sit eget vægttab.

Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om, hvordan man bruger KETO til at optimere sin fedtforbrænding og derigennem få styr på sine hormoner, sit blodsukker og sin appetit. Den hjælper også én udenom de hyppigste faldgruber i KETO. Endelig og ikke mindst gør de 80 enkle, velsmagende opskrifter det nemt at lykkes med kuren i det daglige.

Bogen indeholder:
  • Baggrundsviden om KETO og ketose
  • Kaloriers rolle i vægttab med KETO
  • Håndgribelige råd til at få KETO til at fungere i praksis
  • Avancerede strategier til dig, der træner meget
  • Hjælp til portionsstørrelser og fordeling af kulhydrat, protein og fedt
  • 80 ernæringsberegnede opskrifter med få kulhydrater
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
ISBN: 9788740047035
Format: 173x240
Udk. 27. december 2018
1. udgave, 7. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Skrivepulten
En solid kogebog, hvor man får al den info man har brug for om Keto, samt 80 utrolig lækre - og ikke mindst gennemarbejdede opskrifter. Den er utrolig nem, at gå til.
Downloads