Kærligheden til mad
Hør uddrag

Kærligheden til mad

Julie Zangenberg

Politikens Forlag
Kærligheden til mad og madlavning har været Julies store passion, så længe hun overhovedet kan huske.

Hele familien er med Julies egne ord madtosser langt ind i sjælen, og maden har altid været et fast samlingspunkt både i hverdagen og på rejser. Maden har fortsat en stor plads i Julies hjerte, og hun bruger flere penge på mad, restaurantbesøg og køkkengear, end hun gør på sko og tøj. Julie slapper af, når hun er i køkkenet, og hun elsker at lave lækker mad til vennerne og familien.

Kærligheden til mad indeholder ca. 65 opskrifter med et udvalg af Julies yndlingsretter til alle dagens måltider. Her er opskrifter til mad uden tanke på kalorier, men også til mad med tanke på dem. For som Julie siger: ”Vi har brug for begge dele i vores liv. Dekadent, uartig forkælelse, men også lækker sundhed.” Det helt essentielle og førsteprioriteten ved maden er og bliver ifølge Julie i begge tilfælde smagen.

Bogen rummer alt lige fra den supersunde morgenmad til de rustikke gryderetter og lækre, syndige desserter. Julies mad oser af smag og madglæde, og der er lagt stor energi i, at opskrifterne fremstår så brugervenlige som muligt.

Kærligheden til mad er en bog, der også handler om kærligheden til livet, og maden må gerne være med til at vække gode minder og give en lyst til at gå i køkkenet. Bogen er til dem, der ligesom Julie elsker mad og gerne vil kunne lave den selv. ”Jeg er ikke udlært kok, og når jeg kan, kan du også!”
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
ISBN: 9788740037227
Format: 173x245
Udk. 25. October 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Kærligheden til mad
Kærligheden til mad og madlavning har været Julies store passion, så længe hun overhovedet kan huske. Her fortæller Julie om bogen.
Julie Zangenberg møder Dahl på Hack
Her besøger Julie Zangenberg Dahl på Hack og fortæller om syndig og til tider også sund mad. Hendes kogebog Kærligheden til mad indeholder nemlig begge dele.
Downloads